- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Dejan Stanković podneo ostavku?

© Sputnik / Lola ĐorđevićTrener Crvene zvezde Dejan Stanković
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković - Sputnik Srbija, 1920, 01.05.2023
Pratite nas
Trener fudbalera Sampdorije Dejan Stanković podneo je ostavku posle debakla njegovog tima protiv Fiorentine (5:0) u 32. kolu Serije A, objavili su italijanski mediji.
Sampdorija je poslednja na tabeli sa samo 17 bodova i sledi joj selidba u Seriji B. Na odluku Stankovića uticao je težak poraz koji su njegovi igrači doživeli u Firenci.
„Ako sam ja problem, u redu, prihvatam to sa dostojanstvom i ponosom. Dao sam sve od sebe i ne žalim ni zbog čega, uradio bih isto i bio na istom putovanju 100 puta. Ne krivite igrače, ovih 5:0 je samo na meni. Pričajmo o tome“, rekao je Stanković.
Stadion FK Crvena zvezda - Sputnik Srbija, 1920, 01.05.2023
SPORT
Druga strana Zvezdine dominacije
Kako navode italijanski mediji, Deki je odluku o povlačenju već sopštio fudbalerima u svlačionici posle utakmice, a tokom dana Uprava kluba trebalo bi da se izjasni da li prihvata ostavku ili ne.
Stanković je na klupu italijanskog tima stigao u oktobru, nakon što je prethodno napustio crveno-bele posle eliminacije od Makabija u plej-ofu za Ligu šampiona.
Na 26 utakmica na klupi Sampdorije ostvario je samo četiri pobede, šest remija i 16 poraza. Treba reći da je slavni klub iz Ligurije u velikim finansijskim problemima i da zbog toga nije uspeo da se pojača tokom zime i izbori opstanak.
Rafael Nadal - Sputnik Srbija, 1920, 01.05.2023
SPORT
Agonija traje, dobre vesti ni na vidiku – Nadalu preti ponižavajući pad
*Pogledajte najnoviju epizodu Miljanovog kornera
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala