- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Zabrinjavajuće vesti – Novak je i dalje „na ledu“ za US Open

© AP Photo / Kamran JebreiliNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 30.04.2023
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji teniser Srbije i sveta, mogao bi da propusti poslednji Grend slem u sezoni – US Open, kao i Masters Sinsinati. Naime, iz Amerike su stigle nove informacije, koje glase da će predsednik Džo Bajden poslušati preporuku centra za zarazne bolesti (CDC), pa bi zabrana ulaska nevakcinisanih stranaca u zemlju ostala na snazi.
Britanski „Dejli mejl“ objavio je pomenutu informaciju koja je stigla iz Sjedinjenih Američkih Država i u slučaju da se takve prognoze obistine, Novaku Đokoviću i dalje ne bi bio dozvoljen ulazak u zemlju, iako je prethodno najavljeno da bi do 11. maja trebalo da bude ukinuta zabrana.
Novak Đoković je zbog pomenute zabrane već propustio Masterse u Indijan Velsu i Majamiju, iako je zatražio izuzeće i dostavio potrebnu lekarsku dokumentaciju da učestvuje na pomenutim turnirima.
Nikola Jokić i Džoel Embid - Sputnik Srbija, 1920, 30.04.2023
SPORT
Amerika objavila datum koji čeka Srbija
Posle toga su stigle ohrabrujuće vesti da bi do 11. maja Džo Bajden trebalo da ukine zabranu ulaska u zemlju zbog sve manje obolelih od virusa Kovid-19, ali je sada to pod debelim znakom pitanja, piše Dejli mejl.
Masters u Sinsinatiju i US Open rezervisani su za avgust i septembar, pa je jasno da ima vremena za Novaka Đokovića, ali su poslednje vesti koje su stigle ipak zabrinjavajuće, te da je i dalje „na ledu“
Podsetimo, Nole ima 22 Grend slem titule, kao i Španac Rafael Nadal. Bliži se Rolan Garos na kom se očekuje učešće Đokovića, dok Rafa i dalje muku muči s povredama i već 14 nedelja je van terena, još od Australijan opena.
*Pogledajte najnoviju epizodu Miljanovog kornera
Svetsko prvenstvo u boksu - Sputnik Srbija, 1920, 30.04.2023
SPORT
Uz Đurđevdan do silovite pobede
Mateo Arnaldi - Sputnik Srbija, 1920, 29.04.2023
SPORT
Trening sa Novakom mu je promenio karijeru: Lekcije najvećeg napravile čudo od Italijana
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala