- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Prozvao je Murinja glumcem – i dobio podsećanje na nemile scene: „Ponekad dođe neki Marko...“

© AP Photo / Andrew MedichiniŽoze Murinjo
Žoze Murinjo - Sputnik Srbija, 1920, 11.04.2023
Pratite nas
Antonio Kasano, bivši italijanski fudbaler i Žoze Murinjo, portugalski trener ušli su u oštru raspravu preko društvenih mreža, a u sve je umešan i Marko Livaja, hrvatski reprezentativac. Livaja je ranije imao sukob sa Kasanom, a Murinjo je sada to iskoristio da dodatno produbi svađu.
Nije novost da Antonio Kasano voli da iznese svoja mišljenja odnosno češće kritike na račun fudbalera i trenera, a ovoga puta na meti se našao čuveni Žoze Murinjo.
„Murinjo je samo glumac koji pravi scene i ne voli fudbal“, rekao je Kasano u emisiji kod Kristijana Vijerija, a proslavljeni Portugalac nije mogao da ne odgovori.
„Svako je slobodan da ima svoj stav i iznosi kritike, ali kada je reč o ljudima poput Antonija, oni su drugačiji. Dok drugi rade, on uživa. Kritikovanje Rome i Murinja njemu predstavlja zabavu“, rekao je Murinjo.
Murinjo smatra da Italijan tokom svoje karijere nije postigao toliko koliko je uspeha imao Portugalac. Kada je pojasnio razlike između njih dvojice osvrnuo se i na Marka Livaju sa kojim je Kasano imao sukob pre tačno deset godina.
„Kasano je igrao za Romu, Inter i Real. U Madridu ga pamte po jakni, sa Romom je osvojio Superkup, a da nije igrao, dok za Inter nije osvojio ni kup Lombardije. Vi znate šta sam ja osvojio sa Interom, Real Madridom i Romom. On ima problem sa mnom, ja sa njim ne. Reći ću mu samo jedno: Pazi Antonio, ti imaš 40, a ja 60 godina. Ponekad dođe neki Marko Livaja i onda bude teško“, poručio je Portugalac Italijanu.
Zašto je Murinjo pomenuo Hrvata? Pre deset godina došlo je do rasprave italijanskog i hrvatskog fubdalera na treningu Intera, a Kasano je prema pisanju medija izvukao deblji kraj.
Očigledno je Kasanu taj sukob ostao u sećanju, pa ga je odgovor Murinja posebno pogodio.
„Posvađao sam se sa Livajom. Rekli smo svašta jedan drugom, ali je posle dva dana sve bilo završeno i nastavili smo kao prijatelji. Majka me je naučila da se ničega i nikoga ne bojim. Nikada nije došlo do fizičkog obračuna“, rekao je Kasano.
*Pogledajte novo izdanje emisije Sputnjik sport.
Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren proslavlja pobedu nad Engleskom i plasman u finale - Sputnik Srbija, 1920, 11.04.2023
SPORT
Hrvat se setio utakmice sa Srbijom –„Kao da igraš protiv Brazila, pucaće na sve strane“
Milan Majstorović  - Sputnik Srbija, 1920, 10.04.2023
SPORT
Sputnjik otkriva – Srbija u Moskvi ima aduta za budućnost: „Himna i grb Srbije – najveća čast!“
Fudbaleri Crvene zvezde   - Sputnik Srbija, 1920, 10.04.2023
SPORT
Zvezda savladala Radnički pred praznim tribinama – uz poruku navijača: „Pevaj, Srbijo...“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala