- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Povređeni Jokić sa klupe gledao bruku Denvera

© AP Photo / David ZalubowskiNikola Jokić
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 31.03.2023
Pratite nas
Nikola Jokić, srpski košarkaš, propustio je utakmicu Denvera protiv Nju Orleansa zbog povrede lista desne noge. Nagetsi su predvođeni Džamalom Marejem doživeli ubedljiv poraz rezultatom 88:107.
Pred utakmicu Denvera i Nju Orleansa pojavila je zabrinjavajuća vest o povredi Nikole Jokića. Međutim, povreda srpskog asa nije ozbiljnije prirode, a kako to ne bi postala Majkl Meloun odlučio je da on odmori tokom utakmice koja Nagestima nije od velike važnosti.
Srpski as osetio je bol zbog kog niko u timu nije želeo da rizikuje, pa se kao jedino rešenje nametnula opcija da Nikola sedi na klupi.
Denveru je najvažnije da Jokić bude potpuno zdrav i spreman za plej-of, ali je njegovo odsustvo ipak uticalo na ekipu koja je pretrpela poraz.
Nagetsi su imali loše napadačko veče, a najefikasniji u njihovom timu bio je Džamal Marej koji je postigao 21 poen, upisao četiri skoka kao i sedam asistencija.
Jokićevom timu „presudio“ je Brendom Ingram koji je ostvario tripl-dabl sa 31 poenom, 11 skokova i deset asistencija.
Očigledno je da Denver ne funkcioniše bez Jokića jer su u ovom duelu bili favoriti. Nagetsi su upisali prvi poraz posle četiri uzastopne pobede, a ukupno 25. u sezoni.
Do kraja regularnog dela sezone ostalo je još šest utakmica, a nije poznato da li bi Jokić mogao da propusti još neki meč.
U emisiji „Sputnjik sport“ novinari sportske redakcije osvrnuli su se na kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u fudbalu, kao i završnu trku Partizana i Crvene zvezde za plasman u Top osam Evrolige.
Marko Čakarević - Sputnik Srbija, 1920, 30.03.2023
SPORT
Nekada košarkaš, danas basketaš Partizana – „Na poziv Moskve se nismo dvoumili i baš smo uživali“
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 30.03.2023
SPORT
Jokićev Džoker nema niko drugi
Džoel Embid i Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 30.03.2023
SPORT
Oglasila se „nestala osoba“: Glupo je pričati da sam se uplašio Jokića
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala