- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Piksi o Mitrovićevom „pomračenju“: Pričaćemo, doza respekta mora da postoji

© Tanjug / JADRANKA ILICDragan Stojković Piksi
Dragan Stojković Piksi - Sputnik Srbija, 1920, 20.03.2023
Pratite nas
Na konferenciji za medije Dragan Stojković Piksi odgovorio je na pitanje Sputnjika povodom poteza Aleksandra Mitrovića na utakmici Fulama protiv Mančester junajteda. Srpski reprezentativac ušao je u sukob sa sudijom i dodirnuo ga što je Stojković prokomentario kao „nepotreban potez“.
Mogao je Aleksandar Mitrović utakmicu protiv Mančester junajteda u FA kupu da pamti po golu , međutim senku na pogodak bacio je u 72. minutu kada je ušao u svađu sa sudijom Krisom Kavanom zbog dosuđenog jedanaesterca za protivnički tim, a o tom potezu govorio je i Dragan Stojković Piksi posle pitanja Sputnjika.
„Video sam isto što i vi, nepotreban potez u svakom slučaju, mislim da će pretrpeti sankcije i biti kažnjen, šteta što se to desilo, ali dođu momenti kada izgubite kontrolu. Naravno da je svestan on svoje greške, ali pričaćemo o tome. U reprezentaciji mora da postoji doza respekta prema svima na terenu kao i dostojanstvo i takve stvari ne treba da se dešavaju“, iskreno je odgovorio selektor Stojković.
Selektor reprezentacije Srbije dotakao se i dobre forme srpskih fudbalera u klubovima, ali se kako je istakao nije fokusirao na golove već je čekao da se završi i poslednja utakmica između Intera i Juventusa kako bi mogao da se uveri da su svi reprezentativci zdravi.
„Da li su dali golove ili nisu nije mi toliko bitno koliko mi je bitan zdravstveni bilten, da svi budu spremni i nemaju bilo kakvu vrstu povrede i da ne budem u situaciji kao što sam bio u Dohi. Pratili smo utakmice ovog vikenda, sinoć kad je završen Inter –Juventus to je bilo to, sve j eokej niko se ne žali na povrede“, istakao je zadovoljno Stojković.
Dragan Stojković Piksi - Sputnik Srbija, 1920, 20.03.2023
SPORT
Piksi se izvinio naciji, pričao o Džajiću, Lazaru, Crnogorcima...
Marko Dmitrović - Sputnik Srbija, 1920, 20.03.2023
SPORT
Dmitrović se zahvalio i oprostio od dresa Srbije
Aleksandar Mitrović - Sputnik Srbija, 1920, 20.03.2023
SPORT
Englezi traže 10 utakmica suspenzije za Mitrovića, trener ga brani: „Kontrola emocija“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala