- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Povreda je pokvarila planove Španiji i ostavila tračak nade Srbiji: „Teško je reći zbogom“

© AP Photo / Jon SuperStefan Bajčetić
Stefan Bajčetić - Sputnik Srbija, 1920, 16.03.2023
Pratite nas
Talentovani vezista Liverpula Stefan Bajčetić saopštio je da zbog povrede neće moći da igra do kraja sezone, a samim tim će Španija morati da sačeka na njegov debi.
Sve to daje tračak nade da bi momak rođen u Vigu, čiji je otac iz Srđan iz Srbije i igrao je za Crvenu zvezdu, mogao da preispita odluku da obuče dres „crvene furije“, a ne Orlova.
Ipak, jasno je da su male šanse za tako nešto, ali mogućnost svakako postoji, dokle god vezni fudbaler kluba sa Enfilda ne bude upisao minute za mladu ili „A“ selekciju Španije.
Stefan Bajčetić je putem društvenih mreža obavestio javnost da će ga povreda udaljiti od terena do kraja sezone.
„Nažalost, doživeo sam povredu koja će me držati van terena do kraja sezone. Veoma je teško reći zbogom ovoj sjajnoj sezoni za mene, ali razumem da je sve to deo fudbala i da će me učiniti mentalno i fizički jačim. Želim da se zahvalim svim navijačima Liverpula na podršci tokom sezone i uveravam vas da ću dati sve od sebe da se vratim jači nego ikad“, konstatovao je Stefan.
Bajčetić se našao na spisku mlade reprezentacije Španije za martovske mečeve, ali će nezgodna povreda odložiti i prolongirati taj debi.
Bilo je planirano da buduća zvezda Liverpula i evropskog fudbala igra u prijateljskim mečevima sa Švajcarskom i Francuskom, dok bi posle toga usledio i debi za seniorski tim.
Podsetimo, sa Bajčetićem su i ljudi iz Fudbalskog saveza Srbije, na čelu sa selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem, vodili razgovore, pokušavajući da ga privole da izabere Orlove.
Zbog svega što se dogodilo to poglavlje i dalje nije zatvoreno. Šanse jesu male, ali dokle god postoji i tračak nade, sve opcije su u igri.
Tema prve emisije Sputnjik sporta bila je „Zašto se povukao Nemanja Vidić?“
Liverpul - Real, Liga šampiona - Sputnik Srbija, 1920, 16.03.2023
SPORT
Tužna slika srpskog fudbala – „poslednji samuraj“ i to samo na papiru
Napoli - Sputnik Srbija, 1920, 16.03.2023
SPORT
Čizma ponovo maršira Evropom
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala