- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Dobri momak“ se loše proveo – Amerikanac je čekao tri godine i za dva minuta je bilo gotovo

© AP Photo / Michael WykeDžon Džouns
Džon Džouns - Sputnik Srbija, 1920, 05.03.2023
Pratite nas
Amerikanac Džon Džons vratio se u oktagon posle trogodišnje pauze, pokazavši da je jedan od najboljih MMA boraca u istoriji. Tridesetpetogodišnji Džons je za dva minuta savladao Francuza Sirila Gana u spektaklu održanom u Las Vegasu.
Na krajnje dominantan način čuveni američki MMA borac došao je do titule u superteškoj kategoriji i za to mu je bila potrebna samo jedna runda i nešto više od dva minuta, dok je Siril, poznat po nadimku „dobri momak“ i drugi put u finalnoj borbi osetio je gorčinu poraza.
Bogdan Bogdanović - Sputnik Srbija, 1920, 05.03.2023
SPORT
Bogdan se „probudio“, ali se Atlanta opasno kocka sa plej-ofom
Od samog starta Džon Džons krenuo je silovito. Stuštio se na rivala, usledilo je silovit lou-kik, zbog kog je borba bila prekinuta na kratko.
Ganove noge bile su na udaru, da bi ga Džons uskoro bacio na „giljotinu" i počeo da ga guši. Iako se činilo da će Francuz uspeti da se izvuče iz nezgodne situacije, to se nije dogodilo.
Uporni i motivisani povratnik u oktakon Džon Džons primorao ga je gušenjem da preda borbu, a sebe je na spektakularan način vratio na sam vrh.
Džons ima samo jedan poraz u profesionalnim borbama i to onaj kontroverzni iz 2009. godine kada je diskvalifikovan zbog zabranjenih udaraca u duelu sa Metom Hamilom.
„Čekao sam dugo ovaj trenutak. Mnogi su smatrali i pričali da se neću vratiti nikada, ali se to nije dogodilo. Nisam se dugo borio i bilo mi je malo čudno u stojećem stavu. Ali, kada smo se našli u parteru bio sam siguran u moj rvačke sposobnosti i znao sam da ću pobediti“, izjavio je novi šampion u superteškoj kategoriji.
Ivana Vuleta Španović - Sputnik Srbija, 1920, 04.03.2023
SPORT
Dominacija Srba u Istanbulu – Vuleta i Bibić u finalu EP
Vaterpolisti Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 03.03.2023
SPORT
Srbija bez kapitena: Klub pustio šestoricu – ali ne i Nikolu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala