- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Vidić otkrio adute u trci za predsednika

© AFP 2023 / PAUL ELLISNemanja Vidić sa suprugom
Nemanja Vidić sa suprugom - Sputnik Srbija, 1920, 27.02.2023
Pratite nas
Kandidat za predsednika Fudbalskog saveza Srbije Nemanja Vidić predao je spisak ljudi koje planira da postavi na rukovodeća mesta u Savezu ako pobedi na izborima zakazanim za 14. mart.
Proslavljeni srpski fudbaler je u petak zvanično predao kandidaturu za predsednika, a ovog ponedeljka otkrio je i svoje adute u predsedničkoj trci koju će voditi sa Draganom Džajićem.
Nemanja Gudelj - Sputnik Srbija, 1920, 27.02.2023
SPORT
Nemanjini topovi odjekuju Španijom
Vidić je predložio četiri potpredsednika FSS, a to su osnivač i prvi čovek kompanije „Nordeus“ Branko Milutinović, bivši srpski fudbalski sudija Milorad Mažić, predsednik Izvršnog odbora „Rajfajzen banke“ Petar Jovanović, kao i nekadašnji selektor Srbije Slavoljub Muslin.
Nemanja planira da, ako pobedi na izborima za predsednika FSS u Izvršni odbor kooptira i bivše reprezentativce Milana Jovanovića i Danka Lazovića, trenera Branka Sosu Babića i profesora Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu Veroljuba Dugalića.
U Izvršni odbor FS bi ušli i prvi čovek Metalca iz Gornjeg Milanovca Dragoljub Vukadinović, zatim reprezentativka Srbije i članica Bajerna Jovana Damnjanović, kao i doktor Vladimir Dugalić, načelnik Klinike za digestivnu hirurgiju KBC Srbija.
Predstavnik sudija u IO FSS bio bi nekadašnji arbitar sa FIFA značkom Dragomir Stanković, amaterski fudbal bi predstavljao Rade Todorović, koji je predsednik kluba Kiker iz Kraljeva, a region Zapadne Srbije Ivan Karapetrović iz Užica.
Podsetimo, kandidaturu za predsednika FSS predao je ranije i počasni predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić koji bi uskoro trebalo da otkrije svoje adute.
Izborna Skupština FSS zakazana je za 14. mart u Staroj Pazovi.
Nemanja Gudelj - Sputnik Srbija, 1920, 27.02.2023
SPORT
Nemanjini topovi odjekuju Španijom
Saša Ilić, CSKA Sofija - Sputnik Srbija, 1920, 26.02.2023
SPORT
Srpska legenda u borbi sa vetrenjačama u Bugarskoj: „Nisam znao za bojkot – uz navijače do titule“
Kazemiro, Mančester junajted - Sputnik Srbija, 1920, 26.02.2023
SPORT
Šest godina posta je gotovo – Mančester osvojio trofej „za slavu i čast“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala