- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Od „DA“ pred 25.000 svedoka do raskida za šest meseci

© Sputnik / Vladimir Astapkovič / Uđi u bazu fotografijaMarselo razočaran porazom njegove reprezentacije od Belgije i ispadanjem iz daljeg takmičenja
Marselo razočaran porazom njegove reprezentacije od Belgije i ispadanjem iz daljeg takmičenja - Sputnik Srbija, 1920, 18.02.2023
Pratite nas
Bruje grčki i svetski mediji o rastanku Olimpijakosa i Brazilca Marsela posle samo šest meseci. Iako je na stadion „Karaiskakis“ jedan od najboljih levih bekova u istoriji fudbala stigao u septembru, a na dočeku je bilo čak 25.000 navijača, ljubav je (pre)kratko trajala.
Zapalio je Pirej dolazak Marsela, koji je stigao zajedno sa Hamesom Rodrigezom i Sedrikom Bakambuom, kao jedna od najvećih zvezda i bivši član trofejne generacije Real Madrida.
Petostruki prvak Evrope sa Madriđanima, uprkos tome što ima 34 godina i dalje ima šta da ponudi fudbalu i bio je to samo jedan od razloga što je Olimpijakos potpisao jednogodišnji ugovor sa njim.
Željko Obradović, Duško Ivanović - Sputnik Srbija, 1920, 18.02.2023
SPORT
Odjeci derbija i haosa u Nišu – Željkova paralela s Evroligom i Duškova poruka
Podrhtavale su tribine kultunog stadiona „Jorgos Karaiskakis“ kada je u septembru Brazilac promovisan pred 25.000 navijača u danu kada nije igran meč.
Doček za pamćenje!
Ipak, ljubav između majstora s kopačkama s Kopakabane u Rio de Žaneiru i kluba iz luke Pirej bila je kratkog daha.
Svega šest meseci od potpisa, do raskida ljubavi. I to, čini se, na obostrano zadovoljstvo.
Najtrofejniji grčki klub nije se protivio da pusti Marsela, iako mu je ugovor isticao tek na kraju sezone. Navodno, dobio je unosnu ponudu kluba, čije se ime i dalje drži u tajnosti, a ostaće upamćeno da je iskusni levi bek u crveno-belom dresu postigao tri gola na deset utakmica i da je upisao 332 minuta.
Dva od tri pomenuta pogotka postigao je protiv Atromitosa u pobedi rezultatom 4:1, od kojih će onaj, desnom slabijom nogom sa 18-19 metara, u suprotan ugao, ostati za TV špice.
Brazilac Marselo je tako krenuo stopama Hrvata Šimea Vrsaljka, koji je već u januaru napustio Pirej, dok su Marselo i Hames Rodrigez ostali na Karaiskakisu, gde redovno asistiraju i tresu mreže.
► Pogledajte emsiiju Miljanov korner.
Kristijan Atsu - Sputnik Srbija, 1920, 18.02.2023
SPORT
Crne slutnje se obistinile – pronađeno telo čuvenog fudbalera
Luka Jović - Sputnik Srbija, 1920, 17.02.2023
SPORT
Nisu krivi brkovi, krive su prozivke – slatka osveta „otpisanog“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala