- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Partizanovac stao uz legendu Zvezde: „Da neko lobira za Vidića – pogrešan pravac“

© Foto : FK Partizan / Sandić FOTOGordan Petrić
Gordan Petrić - Sputnik Srbija, 1920, 10.02.2023
Pratite nas
Trener fudbalera Partizana Gordan Petrić pričao je na konferenciji za medije pred meč 21. kola Superlige Srbije protiv Mladosti GAT u Humskoj (subota, 18.30), o kandidaturi Nemanje Vidića za prvog čoveka Fudbalskog saveza Srbije.
Petrić je javno dao glas i pružio podršku legendi Crvene zvezde, s kojim je inače dobar prijatelj.
U danu kada su raspisani izbori za predsednika krovne organizacije srpskog fudbala za 14. mart, i dalje se ne zna da li će jedina dvojica kandidata biti Nemanja Vidić i bivši ministar poljoprivrede Branislav Nedimović, ali je Petrić ističe da on nema dilemu oko jedne stvari.
„Ako se Nemanja Vidić kandiduje i hoće da pomogne Fudbalskom savezu Srbije i srpskom fudbalu, ne vidim nijednog protivkandandidata s druge strane. Bilo ko da se kandiduje. Nedimović je gospodin, razume fudbal, ali ko god da je sa sdruge strane, makar to bili i mi, bivši igrači, Nemanja je najbolje rešenje“, rekao je Petrić i dodao:
„Zašto mi to ne razumemo, ne znam kad će nam doći u glavu. Vodi Nemanja miran život, nema potrebe da bude predsefnik FSS, ali hoće da pomogne, da se žrtvuje. Zato ne vidim ni svrhu, ni potrebu da neko lobira za vidića. Ako neko mora da lobira za Vidića, onda smo u pogrešnom pravac“.
Inače, pojavila se informacija da bi i Crvena zvezda mogla da ima svog kandidata za predsednika FSS, a ono što je novost jeste da je legendarni Dragan Džajić postao delegat Skupštine FSS ispred slavnog kluba sa Marakane.
► Pogledajte emisiju Miljanov korner.
Dragan Džajić - Sputnik Srbija, 1920, 10.02.2023
SPORT
Džajić ulazi u FSS – pominju se i Kolarov i Babović
Branislav Nedimović - Sputnik Srbija, 1920, 09.02.2023
SPORT
Bivši ministar bliži predsedničkoj fotelji FSS od Vidića
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala