- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Stara dama“ na srpski pogon – Vlahović strelac posle dva meseca, upisao se i Kostić

© AFP 2023 / ANDREAS SOLARODušan Vlahović, Filip Kostić, Juventus
Dušan Vlahović, Filip Kostić, Juventus - Sputnik Srbija, 1920, 07.02.2023
Pratite nas
Dušan Vlahović korak po korak pronalazi staru formu, a u trećem nastupu od povratka na teren posle povrede upisao se u strelce. Reprezentativac Srbije je postigao dva gola i obezbedio Juventusu trijumf na gostovanju protiv Salernitane od 3:0.
Vlahoviću su ovo bili prvi golovi posle tačno dva meseca. Prethodno je bio strelac na Mundijalu u Kataru u meču grupne faze sa Švajcarskom 2. decembra u porazu od 3:2.
Po završetku Svetskog prvenstva, Dušan je imao probleme sa povredom zbog koje je propustio osam utakmica Juventusa (od kojih su tri bile prijateljske).
Vratio se u tim trenera Alegrija prošlog vikenda na utakmici s Moncom u porazu od 2:0, a ove nedelje je dočekao priliku i stigao do sedmog i osmog pogotka ove sezone.
Najpre je bio precizan sa bele tačke u 26. minutu, a drugi gol je dao početkom drugog poluvremena, u 47. posle sjajne asistencije mladog Fagolija.
Da je ovo veče Vlahovića postalo je jasno još u finišu prvog dela kada je „asistirao“ zemljaku Filipu Kostiću za 2:0. Hteo je da šutira, ali loše zahvatio loptu koja je došla do Kragujevčanina, a ovaj stigao do drugog gola u sezoni.
Juventus je ovom pobedom prekinuo niz od tri utakmice bez trijumfa i siguran je u sredini tabele (posle oduzimanja bodova), dok Salernitana i pored poraza ostaje na bezbednom 16. mestu.
Plasman obezedio Sofascore
Zvezda - Vojvodina - Sputnik Srbija, 1920, 07.02.2023
SPORT
Carević je stigao iz Barselone i gospodario je na Marakani
Marselo Bjelsa - Sputnik Srbija, 1920, 07.02.2023
SPORT
Zašto ostrvo drugi put nije imalo sluha za „Ludaka“
Mančester siti, stadion - Sputnik Srbija, 1920, 07.02.2023
SPORT
Brod tone, a zna se i ko prvi beži
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala