- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Posle propale albanske podvale, srpski biser rekao „ne“ legendi

© AFP 2023 / FILIPPO MONTEFORTEMarko Lazetić
Marko Lazetić - Sputnik Srbija, 1920, 20.01.2023
Pratite nas
Malo malo pa se u Italiji piše o tome gde će talentovani Marko Lazetić, koji ne dobija priliku u Milanu, nastaviti karijeru. Albanci su podvalili vest da bi Tirana mogla da bude sledeće destinacija, a sada s Apenina stiže informacija da je bivši napadač Crvene zvezde rekao „ne“ legendarnom Filipu Inzagiju.
Super Pipo, kako glasi nadimak nekada ubojitog napadača Milana i reprezentacije Italije, trenutno sedi na klupi Ređine (drugi u Seriji B) i hteo je u Kalabriju na pozajmicu da dovede 18-godišnjeg Lazetića, koji je odbio takvu mogućnost, pišu italijanski mediji.
Inzagi je hteo da odigra na sigurno, kako je legenda roso-nera i kako je već tamo bio trener, pokušao je da sredi pozajmicu i da pojaača špic Ređine, ali je srpski biser istrajan u nameri da ostane na San Siru i da se u danima koji dolaze izbori za veću minutažu kod Stefano Piolija.
Naravno, o konkurenciji u Milanu ne treba trošiti reči, s obzirom na to da imaju veliki broj kvalitetnih ofanzivaca, počev od Rafaela Leaa, preko Zlatana Ibrahimovića, pa sve do vremešnog Olivijea Žirua koji je blistao na nedavno završenom Mundijalu u Kataru, gde je sa Francuskom osvojio drugo mesto i okitio se srebrnom medaljom.
I teško je očekivati da će Marko Lazetić u nastavku sezone dobiti ozbiljniju ulogu u crveno-crnom dresu zbog situacije u kojoj se i dalje aktuelni šampion Serije A nalazi.
Milan je drugi na tabeli sa čak devet bodova zaostatka u odnosu na lidera Napoli, dok je u Superkupu Italije pre dva dana poražen u Rijadu od gradskog rivala Intera.
Podsetimo, nedavno su albanski mediji lansirali bombastičnu vest da mladi reprezentativac Srbije Marko Lazetić ima ponudu iz Tirane i da ga hoće klub Partizani, ali je Sputnjik brzo razrešio sve dileme oko toga što se pisalo i spekulisalo.
Marko Lazetić - Sputnik Srbija, 1920, 16.01.2023
SPORT
Sputnjik otkriva – albanska podvala o srpskom biseru: „Nema ni zrna istine!“
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković - Sputnik Srbija, 1920, 17.01.2023
SPORT
Dekijeva „noćna mora“ u 101. minutu produbila probleme
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala