- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Kinezi na crno-belom dresu: Partizan jači za novog sponzora

© Tanjug / DIMITRIJE GOLL Milorad Vučelić i Miloš Vazura
Milorad Vučelić i Miloš Vazura - Sputnik Srbija, 1920, 18.01.2023
Pratite nas
Generalni direktor Partizana Miloš Vazura saopštio je na pripremama u Turskoj da je klub iz Humske bogatiji za novog sponzora, a reč je o kineskoj kompaniji Ziđin.
Pohvalio se prvi operativac crno-belih da je u pitanju najjači sponzorski ugovor koji je Partizan potpisao u sezoni 2022/23.
„Pre nekoliko nedelja potpisali smo jednogodišnji ugovor sa kompanijom Ziđin i stoga bih želeo, u ime svih koji rade u FK Partizan, da se zahvalim predsedniku države jer nam ta pomoć veoma znači“, rekao je Vazura.
Generalni direktor vicešampiona Srbije istakao je mogućnost da dve strane koje su potpisale ugovor o jednogodišnjoj saradnji, istu i produže.
„Da, trebalo bi da se ugovor produži na još tri godine. Jako smo zadovoljni i ponavljam, zahvalni svima koji su pomogli da Partizan dobije novog sponzora, a pre svega, predsedniku države. Ime Kompanije Ziđin će se nalaziti na dresovima na vidnim mestima na opremi, kao i svuda na stadionu“.
U fudbalskoj javnosti uveliko je počelo da se spekuliše o iznosu koji će Partizan dobiti od kineske kompanije koja upravlja Rudnikom u Boru i Majdanpeku, a reč je o milionskom ugovoru.
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković - Sputnik Srbija, 1920, 17.01.2023
SPORT
Dekijeva „noćna mora“ u 101. minutu produbila probleme
Marko Lazetić - Sputnik Srbija, 1920, 16.01.2023
SPORT
Sputnjik otkriva – albanska podvala o srpskom biseru: „Nema ni zrna istine!“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala