- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Preokret – Novak ipak izašao na teren sa zavojem oko noge

© AP Photo / Kelly BarnesNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 16.01.2023
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji srpski teniser, ipak je odradio trening u ponedeljak. Iako je prvobitno skinut sa rasporeda, nešto kasnije se peti reket sveta pojavio na terenu, a upadljiv je bio zavoj oko leve noge.
Muči Novaka Đokovića zadnja loža leve noge, ali se svi nadaju da će on u potpunosti biti spreman da napadne jubilarnu 10. titulu na Australijan openu gde ga prošle godine nije bilo zbog stvari koje nemaju veze sa sportom.
Đoković je u nedelju otkazao trening, želeo je verovatno da dobije dan više za oporavak posle problema koji je povreda pravila na turniru u Adelejdu, gde je na kraju osvojio trofej pobedivši Amerikanca u finalu.
I u ponedeljak su prve informacije s drugog kraja sveta - iz Melburna, bile zabrinjavajuće jer je i drugi trening velikog teniskog šampiona i vlasnike 21 Grend slem titule bio otkazan.
Ipak, nešto kasnije se Srbin zajedno sa svojim stručnim štabom pojavio na terenima u Melburnu i odradio je sparing sa Karlosom Gomesom, a dozu zabrinusti izazvao je zavoj koji je Novak imao oko leve noge.
Đoković meč prvog kola na Australijan openu, gde ima čak devet titula, igra u ponedeljak oko 11 časova po srednjeevropskom vremenu, a rival mu je Španac Roberto Karbljes Baena.
► Pogledajte emisiju Miljanov korner.
Rafael Nadal - Sputnik Srbija, 1920, 16.01.2023
SPORT
Nadal „preživeo“ dramu s nestankom reketa, pa razbio Britanca
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 16.01.2023
SPORT
Novak ponovo otkazao trening – predostrožnost ili crveni alarm?
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala