- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Novak ponovo otkazao trening – predostrožnost ili crveni alarm?

© AFP 2023 / BRENTON EDWARDSNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 16.01.2023
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji srpski teniser i prvi favorit za titulu na Australijan openu, ponovo je otkazao trening. Nole koji ima čak devet titula u Melburnu, trebalo je od 19 časova po lokalnom vremenu da izađe i da odradi trening, ali je skinut s rasporeda.
Razlog? Zadnja loža koja mu je pravila problem na turniru u Adelejdu, kasnije i dan pred egzibiciju sa Nikom Kirjosom na Rod Lejver Areni.
Srpski teniski as trebalo je u nedelju da odradi trening, ali se nije pojavio i odlučio je da dodatno odmori ložu. Novi trening zakazan je za ponedeljak u jutarnjim časovima po srednjeevropskom vremenu, ali se ni to nije dogodilo, pa je upaljen „crveni alarm“.
Samo Novak i njegov lekarski tim znaju kakvo je pravo stanje sa zadnjom ložom leve noge koja je prethodnih dana zadavala probleme velikom šampionu pred njegov omiljeni Grend slem gde je čak u devet navrata podizao pehar.
Takođe, postoji mogućnost da Đoković planski otkazuje treninge iz predostrožnosti, kako bi „kupio“ vreme za oporavak, jer je kod takvih povreda odmor najbolji lek.
Prvi meč Novaka Đokovića zakazan je za utorak oko 11 časova po našem vremenu, a rival će mu biti Španac Roberto Karbaljes Baena.
Podsetimo, sa Australijan opena se šokantno povukao Nik Kirjos koji je imao problema sa kolenom.
Dušan Lajović - Sputnik Srbija, 1920, 16.01.2023
SPORT
Kraj za Lajovića – borio se, ali je Kanađanin bio „prevelik zalogaj“
Nik Kirjos - Sputnik Srbija, 1920, 16.01.2023
SPORT
Šok u Melburnu – Kirjos se povukao zbog povrede
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala