- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Đoković: Ljudi, sve je u redu!

© AP PhotoNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 16.01.2023
Pratite nas
Novak Đoković odradio je trening u Melburnu na terenu broj 22, posle čega je kratko poručio srpskim izveštačima sa Australijan opena, da je sve u redu i da će biti u stanju u utorak oko 11 časova po srednjeevropskom vremenu da izađe na teren i odigra meč prvog kola.
Kakvo je zaista stanje sa levom nogom i zadnjom ložom Novaka Đokovića verovatno je trenutno „pitanje od milion dolara“ i nešto što zanima sve teniske navijače, posebno one koji zdušno bodre najboljeg srpskog tenisera koji napada 10. jubilarnu titulu na Australijan openu.
Uvukao se strah i prava misterija vlada zbog svega što se dešava oko Novaka Đokokovića u Melburnu, jer je posle otkazanog nedeljnog treninga, zatim i onog u ponedeljak, ipak kročio na teren, ali sa zavojem oko butine.
To je nešto što svakako zabrinjava, ali Đoković tvrdi da će biti spreman za ogromne napore koji ga očekuju na drugom kraju sveta - Australiji.
„Ljudi, sve je u redu. Hvala vam što ste došli. Vidimo se sutra na meču. Brojniji ste nego na Srbija openu“, poručio je srpskim izveštačima u Melburnu Novak, čime je donekle, umirio i sve u Srbiji koji će navijati za njega.
Podsetimo, Rafael Nadal ima 22 Grend slem titule, Novak jednu manje, ali bi u slučaju da bude zdrav i da igra svoj najbolji tenis u naredne dve nedelje, lako mogao da se izjednači sa Špancem koji se jutros plasirao u drugo kolo turnira u Melburnu.
Novaka u utorak oko 11 časova očekuje duel sa Špancem Robertom Karbaljes Baenom.
► Pogledajte emisiju Miljanov korner.
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 16.01.2023
SPORT
Preokret – Novak ipak izašao na teren sa zavojem oko noge
Rafael Nadal - Sputnik Srbija, 1920, 16.01.2023
SPORT
Nadal „preživeo“ dramu s nestankom reketa, pa razbio Britanca
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala