- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Everton tone – a navijači prete fudbaleru: „Ispašćemo iz lige, hajde borite se“

© Sputnik / Anton Denisov / Uđi u bazu fotografijaJeri Mina najviši u skoku posle kornera, nadskočio je Harija Kejna i postigao pogodak
Jeri Mina najviši u skoku posle kornera, nadskočio je Harija Kejna i postigao pogodak - Sputnik Srbija, 1920, 15.01.2023
Pratite nas
Fudbaleri Evertona zaređali su crni niz poraza i ostali na samo 15 bodova posle utakmice sa Sautemptonom, zbog čega navijači stvaraju sve veći pritisak. Situacija je eskalirala kada je posle poraza od Sautemptona navijač prišao Jeriju Mini i upozorio ga da bolje igra.
Everton je trenutno 19. tim na tabeli Premijer lige, a pobedu ne može da ostvari ni protiv tima koji je po skoru sličan odnosno Sautemptona.
Klub iz Liverpula nalazi se pred ispadanjem, a navijači sve burnije reaguje pogotovo što su protiv Sautemptona izgubili rezultatom 2:1, a prethodno su vodili sa 1:0.
Jedan od ljutih navijača sačekao je Jerija Minu posle utakmice i vikao je na njega naređujući mu da bolje igra i pokrene ekipu.
„Ispašćemo iz lige, hoćeš li ostati i ako odemo u Čempionšip? Hajde, borite se, pokreni ih, možda nisi kapiten, ali pričaj kao da jesi. Hajde, možete vi to“,rekao je navijač Mini.
Defanzivac Evertona mirno je slušao navijača koji je bio u društvu još oko desetak ljudi, a potom je dao obećanje kojim je želeo da smiri situaciju.
„Dao bih život za ovaj klub. Učiniću sve da ostanemo u ligi“, rekao je Mina.
Obećanje će morati da počne da ispunjava već od naredne utakmice jer Everton od početka sezone u Premijer ligi ima samo tri pobede.
Kolumbijski fudbaler Hames Rodriges - Sputnik Srbija, 1920, 14.01.2023
SPORT
Čak je i veliki ser padao na „blještavilo“ – ko će sledeći baciti pare u bunar?
Mančester junajted i Mančester siti - Sputnik Srbija, 1920, 14.01.2023
SPORT
Četiri minuta za preokret – ishod derbija Mančestera za slavlje u Londonu!
Fudbalska lopta - Sputnik Srbija, 1920, 14.01.2023
SPORT
Odbijene žalbe i Šahtjora i klubova iz Rusije
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala