- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Bela tačka ponovo je bila crna za Mitrovića

© John WaltonAleksandar Mitrović
Aleksandar Mitrović - Sputnik Srbija, 1920, 15.01.2023
Pratite nas
Nastavlja se prokletstvo Aleksandra Mitrovića i promašenih penala. Napadač Fulama pogodio je mrežu Njukasla, ali gol nije priznat jer je prilikom izvođenja imao kontakt s loptom sa obe, što je zabranjeno prema pravilima fudbalske igre.
Svi sasvim sigurno pamte onaj čuveni kobni penal kada je Aleksandar Mitrović u dresu reprezentacije u finalu baraža protiv Škotske na Marakani bio neprecizan, jer mu je Maršal odbranio udarac sa 11 metara.
I od tada najboljeg fudbalera Fulama i rekordera po broju golova za nacionalni tim prati to prokletstvo s kreča koji je postao Mitrova „crna tačka“.
Sada je Aleksandar imao priliku da u 69. minutu donese prednost Fulamu protiv njegovog bivšeg kluba Njukasla. I pogodio je Mitar, „sa kreča“ ali gol posle konsultacije VAR tehnologije ipak na kraju nije priznat.
Mitrović je uhvatio zalet i šutirao desnom nogom, ali se tom prilikom okliznuo i pao, te je tom prilikom lopta zakačila i levu nogu, koja je bila stajna, pa samim tim pogodak nije priznat.
U nastavku susreta Fulam je primio gol preko Šveđanina Isaka u 89. minutu i poražen je minimalnim rezultatom na „Sent Džejms Parku“.
Kolumbijski fudbaler Hames Rodriges - Sputnik Srbija, 1920, 14.01.2023
SPORT
Čak je i veliki ser padao na „blještavilo“ – ko će sledeći baciti pare u bunar?
Jeri Mina najviši u skoku posle kornera, nadskočio je Harija Kejna i postigao pogodak - Sputnik Srbija, 1920, 15.01.2023
SPORT
Everton tone – a navijači prete fudbaleru: „Ispašćemo iz lige, hajde borite se“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala