- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Nova epizoda slučaja „Sergej“ – vreme i novac ne idu „pod ruku“

© AFP 2023 / VINCENZO PINTOSergej Milinković-Savić
Sergej Milinković-Savić - Sputnik Srbija, 1920, 11.01.2023
Pratite nas
Čelnici Lacija planiraju da prodaju svog najboljeg fudbalera Sergeja Milinković-Savića, smatrajući da Srbin u poslednje vreme nije maksimalno posvećen ekipi, objavili su italijanski mediji.
Iako srpski reprezentativac Milinković-Savić ima ugovor sa Lacijom do juna naredne godine postoji velika mogućnost da bude prodat, a kao naredna destinacija pominje se Engleska, odnosno Arsenal koji želi da pojača vezni red dovođenjem iskusnog fudbalera.
Prvi čovek nebeskoplavih Klaudio Lotito u više navrata je poručio da ne želi da proda „srpskog narednika“ za manje od 120 miliona evropskih novčanica.
„Korijere delo Sport“ navodi da su predstavnici londonskog kluba u kontaktu sa Matejom Kežmanom, koji je menadžer srpskog fudbalera.
Italijanski mediji podsećaju na izjavu Lotita, koji je krajem prošle godine izjavio da nije zainteresovan za prodaju Milinković-Savića.
„Lotito je nedavno poručio da Sergej Milinković-Savić vredi 120 miliona evra i da njegova cena stalno raste. Međutim, Lacio nema tako jaku pregovaračku poziciju i ne može da traži veliko obeštećenje, jer srpski fudbaler ima ugovor sa klubom do juna naredne godine", navodi italijanski list.
Milinković-Savić (27) je član Lacija od 2015. godine, a pre toga je igrao za Genk i Vojvodinu. On je ove sezone postigao pet golova na 22 meča za rimski klub.
Fudbaler Lacija igrao je za Srbiju na Mundijalu u Kataru gde su Orlovi završili učešće već u grupnoj fazi i to kao poslednjeplasirana selekcija, iz Brazila, Švajcarske i Kameruna.
Sergej je u remiju sa afričkom selekcijom (3:3) postigao pogodak.
Piter Olajinka - Sputnik Srbija, 1920, 10.01.2023
SPORT
Nova „mačka u džaku“ ili konačno pravi kapitalac na Marakani?
Siniša Mihajlović - Sputnik Srbija, 1920, 10.01.2023
SPORT
Italijan posvetio gol Mihi: „Osetio sam u dubini duše da moram“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala