- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Mbape ponovo glumi „šerifa“ u „Gradu svetlosti“

© Tanjug / ZORAN ZESTICKilijan Mbape
Kilijan Mbape - Sputnik Srbija, 1920, 26.12.2022
Pratite nas
Kilijan Mbape navodno je zatražio od vlasnika Pari Sen Žermena da mu ispune tri uslova kako bi ostao na Parku prinčeva, objavio je španski „OK Diario“. Jedan od ultimatuma odnosi se na Nejmara, čiji odlazak zahteva francuski reprezentativac.
Nikada do sada Kilijan Mbape i Nejmar nisu potvrdili niti su demantovali da između njih postoji bilo kakav sukob, ali veliki broj svetskih mediji uporno bruji i izveštava na pomenutu temu.
Tako je „OK Diario“ pred nastavak francuskog šampionata lansirao vest da je Kilijan Mbape dostavio novu listu s ultimatumom za čelnike pariskog kluba, kako ne bi prešao u Real Madrid.
Osim odlaska Nejmara, tu je i dovođenje Zinedina Zidana na mesto trenera, kao i angažovanje napadača Totenhema Harija Kejna.
Isti list navodi da ukoliko brzonogom krilnom napadaču ne budu ispunjeni uslovi, da neće produžiti ugovor sa „svecima", već da će narednog leta napustiti Pari Sen Žermen kao slobodan igrač.
Do sada se niko iz kluba nije oglasio, pa pomenute informacije treba uzeti s dozom rezerve, jer Nejmar i Mbape uz Mesija savršeno funkcionišu što potvrđuje prvo mesto u Ligi 1, kao i obezbeđen plasman u nokaut fazu Lige šampiona.
Mbape vodi na listi strelaca francuskog prvenstva sa 12 pogodaka na 14 utakmica uz dve asistencije, dok je Brazilac Nejmar do sada na 14 utakmica postigao 11 golova uz dve devet asistencija, što potvrđuje da je među njima, bar na terenu, sve u apsolutno savršenom redu.
Redžep Tajip Erdogan - Sputnik Srbija, 1920, 25.12.2022
Katar 2022
Erdogan: Ronaldu su izrečene političke sankcije
Nusret Gokdže, tusrski mesar, internet zvezda - Sputnik Srbija, 1920, 25.12.2022
Katar 2022
Ako zaista bude istrage – biće i kazne: Da li će se predsednik FIFA okliznuti na so
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala