- Sputnik Srbija, 1920
Katar 2022
Svetsko prvenstvo u fudbalu 2022. godine održava se u Kataru, pratite sva dešavanja sa najvećeg fudbalskog takmičenja uz Sputnjik sport.

Puklo je pred utakmicu sa Srbijom...

© Sputnik / Vladimir PesnяAndre Onana
Andre Onana - Sputnik Srbija, 1920, 24.12.2022
Pratite nas
Kamerunski golman Andre Onana odlučio je da se penzioniše kada je reprezentacija u pitanju, iako ima samo 26 godina i mogao je još dugo da brani za „lavove“.
Onana je izbačen iz reprezentacije pred dvoboj sa Srbijom u Grupi G na Mundijalu u Kataru.
Očekivalo se da golman Intera bude među stativama u dvoboju Orlova i Kameruna, ali se u poslednji čas sve promenilo i prekomandovan je na klupu. Razlog je bio sukom sa selektorom Rigobertom Songom, koji je od Onane zahtevao da manje igra nogom i da se što brže oslobađa lopte, što je ovaj odbio.
Usledila je žestoka svađa i pretilo je da verbalni sukob preraste u fizički, ali do toga nije došlo jer su se reprezentativci Kameruna umešali.
Andre Onana na kraju nije bio u protokolu za meč sa Srbijom koji je završen bez pobednika – 3:3, i posle toga je prvim avionom napustio Dohu i Katar i vratio u domovinu, gde je igrao fudbal s lokalnim momcima.
Onana se oglasio na društvenim mrežama i potvrdio da je došao kraj njegovoj priči s Kamerunom.
„Svaka priča koliko god bila lepa, ima svoj kraj. Tako se završila i moja priča sa kamerunskm reprezentacijom“, napisao je Onana.
Bivši "kec" Ajaksa koji je nedavno pojačao Inter, debitovao je 2016. godine i od tada je upiao 36 mečeva za nacionalni tim.
Kamerun je završio kao trećeplasirana selekcija u Grupi G na Mundijalu, Srbija je bila zakucana za dno tabele, dok su Brazil i Švajcarska takmičenje nastavili u nokaut fazi.
Karim Benzema sa saigračima proslavlja prvi gol protiv Švajcarske - Sputnik Srbija, 1920, 24.12.2022
SPORT
„Francuska sapunica“ dobila novi zaplet – Benzema ponovo u glavnoj ulozi
Argentina – Francuska - Sputnik Srbija, 1920, 23.12.2022
Katar 2022
Francuzi mu dali dvojku, a on ih ponizio jednom fotografijom
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala