- Sputnik Srbija, 1920
Katar 2022
Svetsko prvenstvo u fudbalu 2022. godine održava se u Kataru, pratite sva dešavanja sa najvećeg fudbalskog takmičenja uz Sputnjik sport.

Vlahović stavio tačku na priče o sukobu s Piksijem: Čast mi je!

© AFP 2023 / ANNE-CHRISTINE POUJOULATDušan Vlahović
Dušan Vlahović - Sputnik Srbija, 1920, 03.12.2022
Pratite nas
Dušan Vlahović je posle poraza od Švajcarske (3:2) koji je označio kraj Orlova na Mundijalu u Kataru, izašao pred srpske izveštače u Dohi i stavio tačku na brojne priče o sukobu sa selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem.
Sumnje da između njih dvojice nešto nije u redu dodatno je podgrejalo to što je Piksi izveo strelca drugog gola za Srbiju u dvoboju sa Švajcarskom u 55. minutu, kada ga je zamenio Luka Jović.
Ipak, Dušan Vlahović je poručio jasno i glasno da nema istine u pričama da postoji zla krv između njega i kormilara Orlova koji su doživeli debakl na Svetskom prvenstvu u Kataru, gde su završili učešće već u grupnoj fazi, dok su u generalnom plasmanu zauzeli tek 29. poziciju od 32 tima koliko se takmiči.
„Selektor je tako procenio. Dugo nisam igrao, a to je jedini razlog što sam zamenjen. Dali smo sve od sebe i ne treba da tugujemo. Možda jeste surova istina, ali smo ispali od bolje ekipe“, istakao je Vlahović.
Na konstataciju da proslava gola kada se uhvatio za muškost, nije bila primerena, Vlahović je demantovao da je nekome upućena. Bilo je onih koji su pomislili da je proslava nosila neku skrivenu poruku.
„Pričalo se svašta u medijima, pričaju se gluposti i nebuloze. Nije bio problem, niti ga ima, meni je čast što mi je on mister (Stojković). Moja proslava bila je spontana, nije se odnosila ni na koga“, zaključio je napadač Juventusa.
Luis Suares - Sputnik Srbija, 1920, 03.12.2022
Katar 2022
Luisove suze za kraj i emotivna poruka: Dali smo sve za svoju zemlju
Granit Džaka - Sputnik Srbija, 1920, 03.12.2022
Katar 2022
Provokacija u režiji Džake? Obukao dres Jašarija
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala