- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Nevidljivi Jokić se ugasio, a Denver doživeo težak poraz

© AP Photo / Craig MitchelldyerNikola Jokić
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 25.10.2022
Pratite nas
Košarkaši Denvera ubedljivo su poraženi od Portlanda rezultatom 135:110, a Nikola Jokić upisao je samo devet poena za 26 minuta koliko je proveo na parketu.
Nagetsi su bolje otvorili utakmicu i uspeli da povedu iako Nikola Jokić nije postigao nijedan poen. Raspoloženi na šutu bili su Džamal Marej i Majkl Poreter junior željni da se pokažu posle duge pauze zbog povreda.
Održali su isti nivo košarkaši Denvera i u nastavku iako se Portland vraćao poenima Damijana Lilarda. Na poluvremenu je Denver otišao na pauzu mirnije glave, ali je usledio veliki preokret.
Treća deonica donela je eksploziju Potlanda, a Lilard je uz Afernija Simonsa i Jusufa Nurkića brojao do 44 poena u tom kvartalu.
Izbacila je brutalna treća četvrtina Portlanda Denver iz ritma i povratka nije bilo. Najveći problem bio je što srpski as za celu tu treću deonicu nije postigao nijedan poen
Razbudio se srpski košarkaš u narednoj deonici i do kraja utakmice sakupio devet poena, uz isto broj skokova i asistencija, ali bilo je to daleko od dovoljnog učinka za preokret.
Serija poena Portlanda nastavila se i u završnici meča, a Denver je u četvrtoj utakmici od početka sezone doživeo drugi poraz.
Najedikasniji na meču bio je Lilard sa 21 pooenom dok j u timu Denvera najbolji bio Aron Gordon sa 26 poena.
Od srpskih košarkaša na parketu je bio još Boban Marjanović koji je u dresu Hjustona upisao jedan poen i tri skoka u pobedi njegovog tima protiv Jute (114:108). Zbog prethodno dobijene suspenzije na parketu nije bio Nikola Jović, a Majami je poražen od Toronta (98:90).
Mornar - Partizan - Sputnik Srbija, 1920, 24.10.2022
SPORT
Partizan pobedio u Baru
Košarkaška lopta - Sputnik Srbija, 1920, 24.10.2022
SPORT
Preminuo slavni Anatolij Zurpenko
Luka Vildosa - Sputnik Srbija, 1920, 24.10.2022
SPORT
Zvezda savladala FMP
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala