- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Zvezda nastavlja da posrće u Evropi, a kapiten upozorava: Nije, dobro...

© Sputnik / Lola ĐorđevićMilan Borjan
Milan Borjan - Sputnik Srbija, 1920, 16.09.2022
Pratite nas
Crvena zvezda izgubila je i drugi meč u grupnoj fazi Lige Evrope. Koban po srpskog šampiona u Istanbulu bio je Trabzon rezultatom 2:1 (1:0), a kapiten crveno-belih Milan Borjan poručio je da stvari nisu dobre i da bi svi morali da znaju čiji grb nose.
Hamšik je načeo mrežu Zvezde golom u 16. minutu, da bi Trezege posle Kangine neopreznosti i gubitka lopte u delu gde ona ne sme da se izgubi duplirao prednost.
Poraz je ublažio rezervista Nikolić minut pre početka sudijske nadoknade, ali to nije bilo dovoljno da se izbegne još jedan poraz u Evropi, pa ja na Marakani nastavila da gori crvena lampica.
„Teška utakmica za nas, nismo dobro izgledali, bilo je dosta individualnih grešaka iz kojih smo i primali golove, to ne sme da se dešava, pogotovo u Evropi, ali idemo dalje“, rekao je Borjan i dodao:
„Imamo kvalitet i vrhunske igrače, ali nedostaje samopouzdanje, završni pas i još mnogo stvari.Treba biti realan i reći da moramo bolje od ovog. Zvezda je veliki klub i svi moraju da znaju čiji grb nose, te da na terenu pružaju i više od maksimuma“, poručio je Zvezdina hobotnica.
Zvezdi predstoji kratak predah, a onda i nastavak obaveza u Superligi, jer već u nedelju 18. septembra dočekuje Napredak iz Kruševca.
„Na nama je da se odmorimo dva dana i okrenemo prvenstvu, kako bismo se spremili za nastavak. Ako ovako bude, biće teško, prvenstvo je prioritet i vodi direktno u Ligu šampiona. Na to moramo da se fokusiramo, ali i da vratimo naš stil igre i dominaciju“, izjavio je Borjan novinarima u Istanbulu.
Posle uvodna dva kola Crvena zvezda je zakucana za dno Grupe H, dok je Ferencvaroš lider sa maksimalnih šest bodova, iza njega su Trabzon i Monako sa po tri boda.
U narednom kolu Zvezda 6. oktobra na svom stadionu dočekuje Ferencvaroš, a nedelju dana kasnije gostuje u Budimpešti isto rivalu.
Zvezda - Trabzon - Sputnik Srbija, 1920, 15.09.2022
SPORT
Zvezda je ponovo platila danak greškama – novi poraz u Evropi!
Stanislav Čerčesov - Sputnik Srbija, 1920, 15.09.2022
SPORT
Ruska legenda je pokorila Kneževinu!
Rikardo Gomeš - Sputnik Srbija, 1920, 15.09.2022
SPORT
Partizan opet krenuo iz minusa, a Rikardo ponovo promašio pobedu!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala