- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Urnebesni video: Spektakularni VAR sistem u nižoj ligi Srbije

© Sputnik / Lola ĐorđevićFudbalska lopta
Fudbalska lopta  - Sputnik Srbija, 1920, 15.09.2022
Pratite nas
Urnebesni video postao je glavna atrakcija na društvenim mrežama povodom toga kako se u srpskim nižim ligama koristi improzivana VAR tehnologija i priznaju golovi. I to za pobedu, u sudijskoj nadoknadi!
Naime, na utakmici petog kola međuopštinske lige u Vrnjcima između Popovića i Apolona iz Kovača, pri rezultatu 1:1, domaći tim je iz prekida u 90. minutu zatresao mrežu.
Slavlje je moglo da počne, ali je linijski sudija (samo jedan na meču i to sa suprotne strane) podigao zastavicu i gol je poništen. A, onda je na delu viđen „VAR za sirotinju,“ kako i pomenuti video na društvenim mrežama nosi naziv.
Navijači domaćeg tima - Popovića, pozvali su glavnog sudiju do ograde, kako bi mu sa tribina pokazali video-snimak. Neko je zabeležio telefonom trenutak kako lopta s desne strane leti ka kaznenom prostoru pre nego što je igrač Popovića glavom zakucava u mrežu. Činilo se da je ofsajd, ali je snimak očigledno pokazao drugačije, pa je glavni arbitar preinačio prvobitnu odluku i pokazao na centar!
Domaći koji su igrali u plavim dresovima počeli su ponovo da slave, dok su fudbaleri Apolona iz Kovača bili u šoku jer je sudija odlučio da se posluži VAR-om za sirotinju, odnosno uzeo je kao validan dokaz snimak napravljen mobilnim telefonom.
Šta sve nećemo videti u srpskom fudbalu...
Leo Mesi - Sputnik Srbija, 1920, 15.09.2022
SPORT
Sveta zemlja se poklonila fudbalskom božanstvu /foto, video/
Rendžers  Napoli - Sputnik Srbija, 1920, 15.09.2022
SPORT
Rendžersi prkose UEFA – pevali novu himnu uprkos zabrani /video/
Milan Gajić - Sputnik Srbija, 1920, 15.09.2022
SPORT
Moskva slavi Srbina – bio je brži od pištaljke /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala