Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Priština obećava Vučiću „teške dane, nedelje i mesece“

© Sputnik / Lola Đorđević Aleksandar Vučić
 Aleksandar Vučić - Sputnik Srbija, 1920, 15.09.2022
Pratite nas
Dželjalj Svečlja, ministar unutrašnjih poslova u privremenim prištinskim vlastima, poručio je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da mu „obećava teške dane“.
„Što se tiče Vučićevih šovinističkih težnji u odnosu na Kosovo, mogu da obećam teške dane, teške nedelje, teške mesece za njega. Što se tiče stabilnosti Kosova, ta stabilnost će biti ojačana. Tamo će samo još više vladati red i zakon. I vrlo brzo ćemo ponuditi šansu svakom građaninu tog područja da živi mirno“, rekao je Svečlja na Siri TV, prenosi Kosovo onlajn.
Aleksandar Vučić je ranije danas u Bijeljini, na svečanosti obeležavanja Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, poručio da Srbija neće dati ni pedalj svoje zemlje.
„Nasrnuli su na KiM i po svaku cenu hoće da ga otmu iz naših ruku, da završe ono što su počeli. Ja mogu samo nešto da im poručim. Hoćete da nam uzmete zemlju i po širini i po dužini, a mi vam ni pedlja nećemo dati. I to je ono što hoću da znaju. Možete da budete moćni i veliki, ali ne možete da pobedite pravdu i pravo. Ne možete da pobedite ono što svi osećamo - jedinstvo našeg naroda“, rekao je Vučić.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na svečanosti povodom Dana srpskog jedinstva u Bijeljini - Sputnik Srbija, 1920, 15.09.2022
SRBIJA
Vučić: Hoće da nam uzmu zemlju i po širini i po dužini, a mi ni pedlja nećemo dati /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala