- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Zvezda povlači dres brojem 11!

© Sputnik / Petar MilovanovićDragan Džajić
Dragan Džajić - Sputnik Srbija, 1920, 03.09.2022
Pratite nas
Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, saopštio je da će klub na kraju sezone zauvek povući iz upotrebe dres sa brojem 11 u čast Draganu Džajiću, koji je ostavio neizbrisiv trag na Marakani i jugoslovenskom fudbalu.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

U petak uveče u Narodnom pozorištu održana je predstava pod nazivom „Dragan Džajić – marka za ceo svet“ koju su režirali naš poznati novinar Gradimir Branković i Siniša Božović, a povod je bio Džajićevih 60 godina u Crvenoj zvezdi.
„Ne postoji osoba koja bolje poznaje Crvenu zvezdu spolja i iznutra kao Dragan Džajić. Čast i privilegija je što mogu da radim sa njim i svakodnevno da naučim nešto novo. Džaja najbolje zna da podeli savet kada je najteže i kada je pritisak najveći", rekao je prisutnim u Narodnom pozorištu Terzić u kratkom obraćanju.
Predstavi su prisustvovale brojne poznate ličnosti, aktuelni i bivši fudbaleri Crvene zvezde, a pisma Draganu Džajiću, koji je marka za ceo svet, pisali su fudbalski velikani od Zika, Kamača, Platinija.
Džajić, koji je proglašen kao najbolji fudbaler Srbije u 20. veku, nije krio emocije po završetku predstave u njegovu čast.
„Hvala vam što ste 60 godina pretvorili u ovo nezaboravno veče. Nema reči koje su dostojne sreće, ponosa i časti koju ste mi ukazali u najsvečanijem trenutku u mojoj profesionalnoj karijeri. Više nemam neostvarenih želja, sve su ispunjene pod našom srećnom Zvezdom. Vredelo je", rekao je legendarni Dragan Džajić koji je u Zvezdi u obeležio 60 godina od dolaska u klub.
Dragan Džajić - Sputnik Srbija, 1920, 02.09.2022
SPORT
„Dragan Džajić – marka za ceo svet“
Sergej Milinković-Savić - Sputnik Srbija, 1920, 01.09.2022
SPORT
Sergejeva „štikla“ opčinila Italiju /video/
Osman Bukari - Sputnik Srbija, 1920, 01.09.2022
SPORT
Magičan momenat Zvezdinog „geparda“ vodi u društvo velikana /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala