- Sputnik Srbija, 1920
Specijalna operacija u Ukrajini
Sve o specijalnoj vojnoj operaciji Rusije za demilitarizaciju i denacifikaciju Ukrajine.

Poruka iz nemačkog Bundesvera: Ne treba potcenjivati vojnu moć Rusije

© Foto : Ministarstvo odbrane SrbijeRusko-srpske vojne vežbe „Slovenski štit 2021“ i „BARS 2021“
Rusko-srpske vojne vežbe „Slovenski štit 2021“ i „BARS 2021“ - Sputnik Srbija, 1920, 31.08.2022
Pratite nas
Zapadne zemlje ne treba da potcenjuju vojnu moć Rusije tokom izvođenja specijalne operacije u Ukrajini, rekao je inspektor Oružanih snaga Nemačke, general Eberhard Zorn za agenciju Rojters.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

„Veliki broj ruskih kopnenih snaga je trenutno, možda, i vezan za Ukrajinu, ali čak i ako je to tako, ne bi trebalo da potcenjujemo potencijal ruske Kopnene vojske za otvaranje drugog fronta“, rekao je Zorn.

Kako tvrdi, veliki deo ruske Ratne mornarice nije uključen u specijalnu operaciju u Ukrajini, a ruske Vazdušno-kosmičke snage „i dalje imaju značajan potencijal, što takođe predstavlja opasnost za NATO“.
Prema pisanju Rojtersa, Zorn je istakao da „Bundesver redovno podržava misije NATO-a za patroliranje vazdušnim prostorom baltičkih zemalja“, a takođe pažljivo prati dešavanja u Baltičkom moru. Takođe je pomenuo da ruska vojska poseduje „ogromne zalihe“ naoružanja.
 Vojna parada u Moskvi povodom 71. godišnjice pobede u Velikom otadžbinskom ratu, na Dan pobede, 9. maj 2016.  - Sputnik Srbija, 1920, 17.08.2022
RUSIJA
Veliki „uspeh“ Zapada: Rusko oružje sve više na ceni
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala