- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Iz Zvezde negiraju, ali Ohija samo korak deli od dresa Brondbija

© Foto : FK Crvena zvezdaOhi
Ohi - Sputnik Srbija, 1920, 30.08.2022
Pratite nas
Napadač Crvene zvezde Ohi Omoidžuanfo navodno je stigao u Kopehnagen i biće podvrgnut lekarskim pregledima posle čega će potpisati ugovor sa Brondbijem, bruje norveški i danski mediji.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Iako je trener šampiona Srbije Miloš Milojević poručio na konferenciji pred derbi da Ohi nije prodat, čini se da je situaicija ipak kud i kamo drugačija.
Sve vesti sa Evrobasketa pratite u našem specijalu.
Crvena zvezda će u 168. večiti derbi i nastavak sezone po svemu sudeći ostati bez norveškog napača Ohija Omoidžuanfa koji se nalazi na korak od potpisa trogodišnjeg ugovora sa slavnim danskim klubom.
Brondbi je spremio deset miliona norveških kruna, oko milion evra u zamenu za slobodu iskusnog napadača koji je minulog vikenda bio strelac u trijumfu Crvene zvezde protiv Javora (4:1).
I norveški mediji bruje o transferu, takođe se pominje dužina ugovora od tri godine i obeštećenje od deset miliona norveških kruna.
„Opustite se navijači Brondbija. Ohi Omoidžuanfo je u Kopenhagenu, suprotno onome što Crvena zvezda tvrdi. Ovo je samo još jedna faza u veoma napetim pregovorima. I danskim medijima, Postoje drugi putevi sa aerodroma Kastrup osim normalne rute za dolazak“, glasio je jedan od komentara na društvenoj mreži Tviter iz izvora bliskih danskom klubu.
Dolazak Kulibalija nedvosmisleno je ubrzao odlazak Norvežanina Ohija, koji je ove sezone odigroa samo dve utakmice i postigao jedan pogodak za crno-bele sa Marakane.
Podsetimomo, Ohi je u Ljutice Bogdana stigao 17. januara iz norveškog Moldea bez obeštećenja, ali se nije izborio za status prvotimca i dobio je odrešene ruke da pronađe novi klub.
Zvezda ostaje sa Pešićem i kapitelcem Kalifom Kulibalijem iz Nanta, jer je ekipu nedavno napustio i Milan Pavkov.
Gordan Petrić - Sputnik Srbija, 1920, 30.08.2022
SPORT
Petriću prihvatljiv i remi – otkrio kome bi posvetio pobedu u derbiju
Miloš Milojević - Sputnik Srbija, 1920, 30.08.2022
SPORT
Novog trenera Zvezde ne plaši očajna tradicija: Idemo na gol, Ohi nije prodat!
Milutin Šoškić, Partizan - Sputnik Srbija, 1920, 30.08.2022
SPORT
Amerikanci nisu zaboravili velikog Šoleta: „Bio si mi drugi otac“ /foto/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala