- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Petriću prihvatljiv i remi – otkrio kome bi posvetio pobedu u derbiju

© Foto : Partizan / Miroslav TodorovićGordan Petrić
Gordan Petrić - Sputnik Srbija, 1920, 30.08.2022
Pratite nas
Gordan Petrić, trener Partizana, poručio je pred 168. večiti derbi koji će u sredu biti odigran u Humskoj od 20 časova, da zna kojih 11 će izvesti na teren, kao i da bi eventualnu pobedu posvetio preminulom Milutinu Šoškiću
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

„Očekuje nas još jedna utakmica u nizu, moramo da odgovorimo na neke zadatke i to je još jedan meč u nizu, Zvezda i Evropa. Igrači su skoncentrisani i odmoriće se za sutrašnju utakmicu. Počeli su da se opuštaju, vidi se napredak i ukoliko me pitate šta očekujem, to je jedino da budu opušteni i da budu maksimalni profesionalci“, počeo je izlaganje Petrić.
Sve vesti sa Evrobasketa pratite u našem specijalu.
Promene koje su se dogodile u Crvenoj zvezd, a odnose se na odlazak Dejana Stankovića i imenovanje Miloša Milojevića, ne dotiču previše Gordana Petrića.
„Ne razmišljam u tom pravcu, samo o mojim igračima i da pružimo maksimum u ovom trenutku. Utakmice u derbiju su specifične i često mogu da odu u drugom pravcu od očekivanog. samo razmišljam o mojim igračima“, rekao je Petrić i dodao da bi eventualnu pobedu u 168. derbiju posvetio nedavno preminuloj legendi Partizana Milutinu Šoškiću.
Na pitanje da li bi bio zadovoljan i nerešenim rezultatom, Petrić je odgovorio:
„To je hipotetičko pitanje. Možda, zavisi kakva bude situacija na terenu. Ako budemo imali problematiku sa Zvezdom i tako se budu stvari odvijale, biću zadovoljan, ali ne mogu nikako pred meč da kažem da bih bio zadovoljan. To zavisi i od protivničke ekipe. I oni diktiraju nana nešto kao i mi njima. Bilo bi iz mnogo razloga dobro kada bi Partizan dobio, da da se dovede u stabilnost u klub. Moja želja je da ta pobeda ode nekom čoveku koji bi se mnogo radovao, a to je bata Šole“, rekao je Petrić i dodao:
„Znam ko će igrati sutra, znamo sve igrače, znamo njihove karakteristike. jedino može da nas iznenadi ovaj novi igrač pošto ga do sada nismo videli. Igrači Partizana imaju kvalitet da odgovore na sve zadatke, ali ne mogu da nas iznenade, kao ni mi njih“, zaključio je Petrić.
Miljanov korner - Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2022
Podkast
Miloš Šaranović: Umalo da me uhapse zbog sličica na dan rođenja mog prvenca
Miloš Milojević - Sputnik Srbija, 1920, 30.08.2022
SPORT
Novog trenera Zvezde ne plaši očajna tradicija: Idemo na gol, Ohi nije prodat!
Milutin Šoškić, Partizan - Sputnik Srbija, 1920, 30.08.2022
SPORT
Amerikanci nisu zaboravili velikog Šoleta: „Bio si mi drugi otac“ /foto/
Kalifa Umar - Sputnik Srbija, 1920, 29.08.2022
SPORT
Zvezda u danu dovela dvojicu napadača s poznatim prezimenima
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala