Košarkaška lopta - Sputnik Srbija, 1920
Evrobasket 2022
Evropsko prvenstvo u košarci 2022. godine igra se u četiri države i pet gradova, a reprezentacija Srbije je jedan od vodećih kandidata za visok plasman. Sva dešavanja sa smotre najboljih košarkaških selekcija Starog kontinenta pratite uz Sputnjik sport.

Slika koju Srbija želi da vidi – Micić je na nogama, a tu je i Novak /foto/

© Foto : FIBAVasilije Micić na utakmici proti Portorika
Vasilije Micić na utakmici proti Portorika - Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2022
Pratite nas
Košarkaška Srbije zanemela je kada se u drugoj četvrtini Vasilije Micić povredio i sa suzama u očima napustio parket. Do tada je bio jedan od najboljih u taboru Orlova u žestokom duelu sa Grcima, ubacio je devet poena, ali se viša sila isprečila. Ipak, dan kasnije iz Košarkaškog saveza Srbije stižu ohrabrujuće vesti jer je iskusni plej na nogama.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

To je slika koju je Srbija želela da vidi, jer je velika verovatnoća da povreda skočnog zgloba koju je zadobio pri doskoku, nije teže prirode.
Slikao se Vasa Micić sa saigračima, stručnim štabom, a prisutan je bio i najbolji srpski teniser Novak Đoković koji je bodrio iz Arene Pešićeve izabranike koji su posle dramatične završnice i produžetka izborili bitnu pobedu u kvalifikacijama za Mundobasket.
Fotografija iz KS Srbije nagoveštava optimistične prognoze, da bi Micić mogao da bude spreman za predstojeći Evrobasket koji startuje 1. septembra kada Srbija leti za Prag.
I selektor Svetislav Pešić se oglasio povodom povrede Vasilija Micića i njegove reči zvuče optimistično.
„Povreda nije teška, nadamo se. Međutim, to je povreda koja može da te skroz oremeti, Ne bih još ništa više govorio, videćemo uskoro. Najvažnije je da mu doktori pomognu da ne dođe do oticanja zgloba. Ako uspeju, velike su šanse da će se vratiit. Videćemo“, rekao je na konferenciji posle meča sa Grčkom Pešić.
Srpski košarkaš Ognjen Jaramaz u dresu Partizana - Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2022
SPORT
Diskretni heroj Srbije bacio Arenu u trans uz aplauz Novaka i Žoca /video/
Srbija - Grčka, košarka - Sputnik Srbija, 1920, 25.08.2022
Evrobasket 2022
Vasilije Micić u suzama napustio parket /video/
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 25.08.2022
SPORT
MVP Jokić izvukao Srbiju, žive šanse za Mundobasket
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala