Košarkaška lopta - Sputnik Srbija, 1920
Evrobasket 2022
Evropsko prvenstvo u košarci 2022. godine igra se u četiri države i pet gradova, a reprezentacija Srbije je jedan od vodećih kandidata za visok plasman. Sva dešavanja sa smotre najboljih košarkaških selekcija Starog kontinenta pratite uz Sputnjik sport.

Vasilije Micić u suzama napustio parket /video/

© Foto: FIBASrbija - Grčka, košarka
Srbija - Grčka, košarka - Sputnik Srbija, 1920, 25.08.2022
Pratite nas
Na meču Srbije i Grčke u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo Vasilije Micić, jedan od lidera našeg tima, doživeo je povredu. Micić je ostao na parketu, požalio se na povredu, držao se za skočni zglob i uz pomoć ljudi iz stručnog štaba je napustio teren u suzama.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Ovo je jako loša vest za Orlove u ovom momentu. Videćemo koliko je povreda ozbiljna.
Baš pred početak Evropskog prvenstva Micić je doživeo povredu i sada ostaje samo da se vidi da li će ona potencijalno uticati na nastup Micića na predstojećem turniru Starog kontinenta.
Na prvu loptu nije delovalo dobro, u suzama je napustio parket držeći se za skoni zglob, odnosno cevanicu noge. Sada će svaka informacija vezana za povredu Micića biti zlatna vredna u narednim časovima, danima.
Nikako ne bi valjalo da Srbija ostane bez Vase, u situaciji kada je Aleksa Avramović već povređen, a Miloš Teodosić više nije na spisku igrača.
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 25.08.2022
SPORT
Nole sa naslednikom u Areni umesto u Njujorku /video/
Košarkaška lopta - Sputnik Srbija, 1920, 25.08.2022
SPORT
Drugi pik na draftu propušta celu sezonu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala