- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Kad su dečački snovi veći motiv od 85 miliona evra...

© Foto: Skrinšot/TV Arena SportDžejms Milner, Virdžil van Dajk
Džejms Milner, Virdžil van Dajk - Sputnik Srbija, 1920, 24.08.2022
Pratite nas
Mančester junajted je pobedio Liverpul u derbiju trećeg kola Premijer lige (2:1), a meč na Old Trafordu obeležio je detalj iz 18 minuta i lep gol Džejdona Sanča za vođstvo „Crvenih đavola“. Taj gol bio je povod i za sukob saigrača, iskusnog Džejmsa Milnera i skupocenog Virdžila van Dajka.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Milneru, momku stasalom u Lidsu, klubu koji je zakleti neprijatelj Mančester junajteda, teško je palo što je njegov tim primio gol, kao i postavljanje Van Dajka prilikom lepog pogotka Sanča, verovatno i jer je pre šuta i on proleteo ispred njega u nameri da ga izblokira.
Džejdon je pronašao idelnu putanju za loptu do mreže, a treba reći da mu je to omogućilo i neobično postavljanje „navodno“ najboljeg štopera na svetu koji je zbog tog poteza postao popularan na društvenim mrežama.
„Izađi, j***no na njega“, urlao je Milner na Van Dajka dok je trajalo slavlje domaćih navijača i igrača.
A Virdžil van Dajk, skupoceni od 85 miliona evra, je generalno imao jednu od najslabijih utakmica u karijeri. Nije uspeo da oduzme loptu nijednom tokom meča igračima Junajteda!
Pride, Mančester junajted je, iako se branio u većem delu meča, pretrčao 13 kilometara više nego u utakmici u kojoj je poražen od Brentforda u prethodnom kolu sa 4:0.
Što se tiče Liverpula, on je porazom na Old Trafordu kompletirao najgori start sezone pod vođstvom Jirgena Klopa. Navijači su besni, jer ne vide bolje dane sa ovim timom.
„Izgledamo matoro! Milner se vodi kao najspremniji, a nije mogao ispravan pas da doda. Van Dajk izgleda kao neko čije je vreme prošlo. Trebalo je da prodamo Salaha, a ne Manea“, komentari su ogorčenih navijača Liverpula.
Dejan Stanković - Sputnik Srbija, 1920, 23.08.2022
SPORT
Zvezdi treba „iks faktor“ – za elitu i 20 miliona evra!
Džejdon Sančo - Sputnik Srbija, 1920, 22.08.2022
SPORT
Mančester je živ – velika pobeda nad Liverpulom! /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala