- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Derbi Londona je gotov, ali se Ostrvo i dalje trese zbog sukoba menadžera: Proključali smo!

© AP Photo / Ian WaltonTuhel i Konte
Tuhel i Konte - Sputnik Srbija, 1920, 15.08.2022
Pratite nas
Engleska i fudbalski svet i dalje bruje zbog sukoba trenera Čelsija i Totenhema - Tomasa Tuhela i Antonija Kontea, čiji su klubovi remizirali u 2. kolu Premijer lige (2:2), a njih dvojica se čak u dva navrata pokoškala. I sada su se oglasili, nakon što nijedan nije hteo da pusti ruku ovog drugog posle rukovanja po završetku susreta.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Priznao je menadžer „plavaca“ Tomas Tuhel da je on taj koji je inicirao da šaka od Italijana ostane u njegovoj, posle burnog završetka medža na Stamford bridžu, čiji je kraj označio gol Harija Kejna u 96. minutu, čime je Totenhem pre poslednjeg sudijskog zvižduka došao do vrednog boda (2:2).
Kada se rukujete mislio sam da bi trebalo da se gledamo u oči. Očigledno smo imali različita mišljenja povodom toga i zato je na kraju bilo tako burno. Konte je bio srećan kada je Totenhem izjednačio i sve je poprimilo zbog toga ovakve razmere. Komentari su sada nepotrebni. Istina, bilo je napeto, ali to je Premijer liga, a mi smo emotivni treneri“, poručio je Nemac.
S druge strane, Konte, inače poznat kao veliki emotivac poručio je da su on i Tuhel, jednostavno proključali u vrelom fudbalskom danu u kolevci fudbala. A, incident, jednostavno se dogodio i to je sastavni deo fudbala.
„Niko nikoga nije vređao, niko nije povređen. Nismo se tukli i udarali pesnicama. Za mene ovo nije ništa strašno. Proključalo je, zagrejalo se, ali nije bilo ništa loše. Sve je to deo igre i mi smo se borili za naše timove. Dešava se. Meč je bio uzbudljiv, pa smo i nas dvojica proključali“, izjavio je Antonio i dodao:
„Sledeći put ćemo obratiti malo više pažnje i nećemo se rukovati, a problem ćemo rešiti. Bila bi šteta da zbog ove situacije propustimo sledeću utakmicu. Sigurno postoji video snimak da se pogleda i vidi još jednom šta se desilo. Nisam pacifista. Ako vidim agresivnost onda uzvraćam istom merom“, zaključio je Konte.
Podsetimo, menadžeri Čelsija i Totenhema dobili su crvene kartone po završetku susreta, pa ostaje da se fidi da li će im FA Engleske poništiti suspenziju, ili će sve ostati kako jeste.
Luka Jović - Sputnik Srbija, 1920, 14.08.2022
SPORT
Jović odmah u metu, Sergej magičnom asistencijom „pokvario“ Mihajlovićev povratak u Rim /video/
Fudbaleri Partizana - Sputnik Srbija, 1920, 14.08.2022
SPORT
Partizan i Petrić slave Markovića – pobeda golom u 95. minutu! /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala