- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Partizan i Petrić slave Markovića – pobeda golom u 95. minutu! /video/

© Foto : FK Partizan / Miroslav TodorovićFudbaleri Partizana
Fudbaleri Partizana - Sputnik Srbija, 1920, 14.08.2022
Pratite nas
Fudbaleri Partizana posle četiri meča bez pobede uspeli su da ostvare trijumf – gol u 95. minutu za velikih tri boda na gostovanju ekipi Mladost GAT postigao je Svetozar Marković.
Partizan je odigrao veoma lošu utakmicu pod vođstvom novog trenera Gordana Petrića, delovalo je da ne postoji način da se otključa mreža domaćih.
Crno-beli nisu uspevali da naprave prave akcije, sa druge strane Mladost je čekala kontranapade i imala je svoje šanse, naročito kroz akcije Andrije Radulovića i Ilije Babića, ali je gol Aleksandra Popovića ostao netaknut.
Partizan je imao veliku priliku preko Nemanje Jovića koji je iz slobodnog udarca pogodio prečku, u finišu su šuteve imali Rikardo Gomeš i Igor Vujačić, ali je delovalo da će crno-beli i šestu utakmicu ostati bez pobede.
Tako, međutim, nisu mislili Fuseni Dijabate i Svetozar Marković, nedavno pojačanje crno-belih je sjajno centriralo levom nogom posle skraćenog kornera, a mladi defanzivac se briljantno ušunjao u kazneni prostor rivala i glavom matirao golmana.
Treći remi je pretio da Partizan smesti na poziciju ispod plej-ofa, ali je drugom pobedom, uz utakmicu manje, crno-beli tim na osmom mestu sa osam poena.
Ipak, slaba je to uteha za katastrofalan start sezone pošto vodeća Crvena zvezda ima maksimalnih pet pobeda i 15 bodova na prvoj poziciji tabele.
U ostalim mečevima dana Mladost je savladala Radnik sa 3:2, dok su Spartak i Javor odigrali nerešeno, 2:2.
Dejan Stanković - Sputnik Srbija, 1920, 14.08.2022
SPORT
Zvezda „melje“, a Stanković ne da na „Magika“: „On kod mene ima dva života“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala