- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Zvezda „melje“, a Stanković ne da na „Magika“: „On kod mene ima dva života“

© Foto: FK Crvena zvezdaDejan Stanković
Dejan Stanković - Sputnik Srbija, 1920, 14.08.2022
Pratite nas
Crvena zvezda je po notama Mirka Ivanića pregazila Voždovac 4:0 u petom kolu Superlige Srbije i dodatno se učvrstila na liderskoj poziciji. Na konferenciji za štampu novinare je zanimalo šta se dešava sa liderom ekipe Aleksandrom Kataijem koji deluje kao da mu treba odmor, na šta je trener Dejan Stanković poručio „Magiko“ kod njega ima dva života.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Promašio je penal Aleksandra Katai u Jerevanu u revanš meču 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Pjunika, ali je to bio bezbolan promašaj.
U meču sa "zmajevima" nije se upisao u strelce, niti je asistirao, što je redak slučaj, te je pripadnike "sedme sile" zanimalo da li je desetki Crvene zvezde i majstoru u kopačkama možda samo potreban kraći odmor, kako bi se vratio u prepoznatljivu formu.
Ipak, Stanković o tome nije hteo ni da čuje, već je odgovorio:
„Sale kod mene ima dva života, ne dva kredita, već dva života. Saleta volim, ma obožavam ga. To je Sale Katai. Da stavljamo pod upitnik njega? To je kao da me je neko ružno uvredio", odbranio je trener svog važnog fudbalera.
Zvezda se posle Voždovca okreće Makabi Haifi, a prvi meč plej-ofa Lige šampiona na programu je u Izraelu od 21 čas.
„Spremali smo se za to. Prošli smo Pjunik i ispunili smo cilj, a to je direktno u Ligu Evorpe kroz put Lige šampiona. Optimista sam pred dvomeč, nije nemoguća misija. U nekim segmentima igre moramo da budemo fokusiraniji i sa većom koncentracijom Znamo da će biti pakleno u Hafi što se tiče atmosfere, ali verujem da će na Marakani biti duplo gore za njih", zaključio je Stanković.
Leo Mesi na debiju za PSŽ protiv Remsa - Sputnik Srbija, 1920, 14.08.2022
SPORT
Pomračenje zvezde u „Gradu svetlosti“
Stole Dimitrievski - Sputnik Srbija, 1920, 14.08.2022
SPORT
Makedonac je „penicilin“ za Barselonu /foto, video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala