- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Tresu se Alpi: Srbin je dobio sve osim jedne stvari i želi da ide!

© AP Photo / Marco AlpozziSaša Lukić – fudbaler Torina i reprezentativac Srbije
Saša Lukić – fudbaler Torina i reprezentativac Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 13.08.2022
Pratite nas
Kakav obrt! Saša Lukić, srpski reprezentativac, dobio je kapitensku traku, dres s brojem deset i ulogu lidera, ali ipak želi da napusti Torino, piše „Tutosport“.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Razlog? Navodno je zapelo oko potpisivanja novog ugovora jer predsednik Urbano Kairo to konstantno odlaže, što je razbenselo Lukića koji sada želi da napusti „bikove“ i zahteva da bude prodat.
Lukić je, navodno, od trenera Hrvata Ivana Jurića sa kojim ima fantastičan odnos, zatražio da ne putuje sa ekipom na meč prvog kola nove sezone Serije A u Moncu.
To je šokiralo iskusnog Hrvata, koji je direktan „krivac“ što je bivši vezista Partizana u prethodne dve sezone izrastao u lidera ekipe.
Zato i ne čudi što mu je dodelio desetku na leđima, traku oko ruke i svu slobodu u igri, kao i izvođenje penala. Ipak, nesuglasice sa prvim čovekom kluba - Urbanom Kairom, mogle bi da se odraze na njegovu budućnost sa „bikovima“, koja do juče nije bila dovođena u pitanje.
Ovako, podrhtavaju Alpi. Prema tvrdnjama „Tutosporta“ od anonimnog izvora, Lukiću je prekipelo, ne želi više da čeka Kaira i njega optužuje za svoje nezadovoljstvo i to što želi da ide. Srbin ima fantastičan odnos sa trenerom Jurićem i ostatkom uprave, ali je predsednik taj koji nije održao reč povodom novog ugovora.
Navijači nisu oduševljeni potezima Urbana Kaira, koji se prošle sezone olako odrekao najboljeg igrača i golgetera Andree Belotija (otišao kao slobodan igrač), dok je Gleisona Bremera prodao Juventusu.
Mediji na Čizmi pišu da je Saša Lukić uveliko na meti Žozea Murinja i Rome koja bi mogla da iskoristi čitav haos i neočekivanu sitauciju koja se trenutno događa u Torinu. Takođe, rimska „vučica“ nije jedini zainteresovani klub za standardnog srpskog reprezentatica, tu je i Verona koja osluškuje situaciju podno Alpa.
Problem za Veronu jeste suma za transfer koja iznosi najmanje 15 miliona evropskih novčanica.
Fudbalska lopta - Sputnik Srbija, 1920, 13.08.2022
SPORT
Histerija iz Beograda se spustila na jug /video/
Filip Kostić - Sputnik Srbija, 1920, 13.08.2022
SPORT
Juventus je doveo Filipa, a Nemci uzeli Luku: „Uživanje je igrati sa Vlahovićem“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala