- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Histerija iz Beograda se spustila na jug /video/

© Sputnik / Lola ĐorđevićFudbalska lopta
Fudbalska lopta - Sputnik Srbija, 1920, 13.08.2022
Pratite nas
Ne može bez ružnih scena u srpskom fudbalu. Posle Partizana koji je ispao iz kvalifikacija za Ligu Evrope, a navijači terali igrače na atletskoj stazi da skidaju dresove, identičan scenario viđen je u Nišu, gde je domaći Radnički pretrpeo novi poraz - ovoga puta od Novog Pazara - 1:3 u premijernom meču petog kola Superlige.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Partizan je ekspresno smenio Iliju Stolicu posle šamara od AEK iz Larnake (2:2), dok je Tomislav Sivić kao moralni čin podneo ostavku posle novog neuspeha Nišlija.
Ipak, nije moglo da prođe bez novog „postrojavanja“ u srpskom fudbalu i to samo dan kasnije u odnosu na ružne scene koje su viđene u četvrtak uveče u Humskoj, podno južne tribine.
U petak uveče isto je viđeno na čuvenom Čairu, pošto su navijači rezignirani rezultatima rešili da pozovu svoje fudbalere na „ribanje“ ispod tribine, a sve je nadgledao i kordon policije, kako se situacija ne bi otela kontroli.
Na snimku koji je objavio portal „Sport juga“ gotovo iste scene u Nišu, kao i u Beogradu.
Fudbaleri „postrojeni“ podno tribine slušaju obraćanje navijača, s tim što se stiče utisak da je bila nešto blaža varijanta u odnosu na beogradsku.
„Nije bilo fizičkog kontakta između niških fudbalera i njihovih vatrenih navijača, ali se čula prozivka i zahtev igračima da skinu dresove koje su nosili. Za svaki slučaj bio je tu i jedan kordon milicije, ali se sve na kraju mirno završilo“, objavio je pomenuti portal.
Podsetimo, Radnički iz Niša se prvo obrukao pošto je ispao iz kvalifikacija za Ligu konferencija od Gzire sa Malte, dok u prvenstvu Srbije posle pet odigranih kola ekipa još ne zna za pobedu i zauzima tek 14. poziciju, a klub je u novu sezonu ušao sa visokim ambicijama.
Tomislav Sivić je posle brojnih neuspeha rešio da podnese ostavku, a učinio je to posle debakla od Novog Pazara (1:3).
Filip Kostić - Sputnik Srbija, 1920, 13.08.2022
SPORT
Juventus je doveo Filipa, a Nemci uzeli Luku: „Uživanje je igrati sa Vlahovićem“
Turki Al Šejk, vlasnik Almerije - Sputnik Srbija, 1920, 12.08.2022
SPORT
Novi mezimci fudbalskih hipstera
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala