- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Posledice Partizanovog evro kraha - Grobari skidali dresove igračima /video/

© Foto: Skrinšot/You Tube/Marko MarkovićGrobari postrojili igrače Partizana posle AEK
Grobari postrojili igrače Partizana posle AEK - Sputnik Srbija, 1920, 12.08.2022
Pratite nas
Mučna atmosfera u Humskoj posle eliminacije Partizana od AEK Larnake u Ligi Evrope, kulminirala je po završetku meča, kada su se na meti najvatrenijih pristalica sa južne tribine našli igrači ovog tima.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Navijači su ponizili igrače Partizana kao nikada do sada, terali ih da skandiraju protiv uprave, što ovi nisu želeli, a potom su iskalili frustraciju na njima tako što su im poskidali dresove.
Svima je odmah bilo jasno da su igrači pogrešna adresa za iskazivanje frustracije, ali to vrhu južne tribine i maskiranim huliganima pod fantomkama nije problem.
Igrači su kao i posle svake utakmice došli da pozdrave navijače, a da su znali šta bi doživeli, verovatno bi pobegli u tunel glavom bez obzira.
Međutim, došli su pred Grobare, a tamo su dočekani kao najgori neprijatelji. Kada su odbili da pevaju protiv uprave, usledilo je psihičko maltretiranje.
Uz uvrede su vraćeni ispred tribine, gde su onako goli „postrojeni" stajali, dok su se oko njih na atletskoj stazi nalazili i neki maksirani huligani koji su im pretili.
Na kraju su morali da poskidaju dresove i da se posle „čitanja bukvice“ goli i poniženi upute u svlačionicu. I tu nije bio kraj maltretiranju, pošto su im navijači lupali i na prozore nešto kasnije. Mučno.
Rikardo Gomeš, Partizan - Sputnik Srbija, 1920, 12.08.2022
SPORT
Tomović za Sputnjik o sukobu sa fotoreporterom: Psovao mi je decu celo drugo poluvreme
Ilija Stolica - Sputnik Srbija, 1920, 11.08.2022
SPORT
Za Stolicu više nema mesta u Partizanu!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala