- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Za Stolicu više nema mesta u Partizanu!

© Miroslav TodorovicIlija Stolica
Ilija Stolica - Sputnik Srbija, 1920, 11.08.2022
Pratite nas
Ilija Stolica je bivši! Uprava Partizana smenila je trenera posle novog neuspeha i remija sa AEK-om iz Larnake - 2:2, što je značilo i eliminaciju iz kvalifikacija za Ligu Evrope. Svega šest zvaničnih utakmica na klupi i samo jedna pobeda bili su dovoljni za rastanak.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Očajan učinak Stolice i samo jedna pobeda u svim takmičenjima koštali su ga posla već na startu sezone.
„Nije poraz već nerešen rezultat, ali je nažalost eliminacija. Nije dobro. Kontrolisali smo situaciju, nismo uspeli da privedemo utakmicu kraju kako smo želeli. Dvaput smo vodili, imali smo tu stativu. Mislim da je bolja ekipa ispala“, rekao je Stolica posle remija, dok su u čelnici kluba „štampali“ kartu u jednom pravcu.
Na dan utakmice sa Kipranima, u Humskoj je u prepodnevnim časovima održan sastanak čelnika kluba, gde je odlučeno da je AEK poslednja šansa Ilije Stolici da sačuva posao.
Kako Partizan nije uspeo da izađe na kraj sa Kipranima, već je eliminisan pred svojim navijačima, tako je klub rešio da otpusti pomenutog stručnjaka i u nastavku sezone će morati da se bori sa novim trenerom, samo je pitanje ko će želeti da sedne na "užarenu" klupu slavnog kluba koji prolazi kroz izuzetno težak period.
Ne samo što je Partizan ispao iz Lige Evrope, već je i u prvenstvu na dalekom devetom mestu sa čak sedam bodova zaostatka za najvećim rivalom Crvenom zvezdom posle samo četiri odigrana kola.
Ekipa koju je vodio Ilija Stolica ima samo jednu pobedu u svim takmičenjima, što svakako ne ide sa renomeom kluba iz Humske broj 1.
Partizan - AEK - Sputnik Srbija, 1920, 11.08.2022
SPORT
Crni Partizan tone sve dublje – „kifla“ Francuza ga poslala u niži rang
Rikardo Gomeš, Partizan - Sputnik Srbija, 1920, 11.08.2022
SPORT
Humska to ne pamti – šest minuta „fudbalskog ludila“ /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala