- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Tomović za Sputnjik o sukobu sa fotoreporterom: Psovao mi je decu celo drugo poluvreme

© Miroslav TodorovicRikardo Gomeš, Partizan
Rikardo Gomeš, Partizan - Sputnik Srbija, 1920, 12.08.2022
Pratite nas
Društvenim mrežama brzo se proširio snimak na kome se vidi kako prvotimac AEK-a Nenad Tomović odmah po završetku meča u Humskoj trči ka fotoreporteru jednog od Partizanovih portala i odgurava ga s leđa. Nesportski potez izazvao je lavinu psovki i uvreda prema iskusnom štoperu koji u razgovoru za Sputnjik otkriva pozadinu sukoba.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Tomović je bio jedan od najboljih pojedinaca u redovima AEK-a, a činjenica da je nekada nosio dres Crvene zvezde uticala je da u Humskoj bude dočekan neprijateljski.

„Ne bih nikad tako odreagovao, ali mi je taj čovek celo drugo poluvreme psovao decu cigansku i vređao me konstantno. Da mi nije pominjao decu nikad ne bih reagovao. Morao sam da odreagujem jer mi je dirao porodicu. Igrao sam u Zvezdi, i ranije sam trpeo uvrede i ostajao imun, ali ne dam na decu“, revoltirano je poručio Tomović u kratkom razgovoru za Sputnjik posle meča.

Iskusni Tomović (34) ponikao je u Radu sa Banjice odakle se preselio u Crvenu zvezdu u leto 2006. Sa Marakane se 2009. otisnuo u italijansku Seriju A gde je više od decenije gradio karijeru igrajući za Kjevo, Đenovu, Leće, Fiorentinu, SPAL...
Prošlog leta je stigao kao slobodan igrač u AEK iz Larnake sa kojim je potpisao ugovor na dve sezone. Da još nije za penziju pokazao je u duelima sa mlađim napadačima Partizana kada je solidno odradio posao.
Ilija Stolica - Sputnik Srbija, 1920, 11.08.2022
SPORT
Za Stolicu više nema mesta u Partizanu!
Partizan - AEK - Sputnik Srbija, 1920, 11.08.2022
SPORT
Crni Partizan tone sve dublje – „kifla“ Francuza ga poslala u niži rang
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala