- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Čović: Ne trebaju nam stranci u reprezentaciji

© Foto: KK Crvena zvezdaNeboša Čović
Neboša Čović - Sputnik Srbija, 1920, 12.08.2022
Pratite nas
Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović istakao je da nije pobornik angažovanja stranaca u našoj reprezentaciji i poručio javnosti da pruži mir Svetislavu Pešiću i reprezentaciji tokom priprema za Evrobasket.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Gostujući u jutarnjem programu na TV Pink, Čović se dotakao aktuelnih dešavanja u srpskoj košarci koja je sve samo ne mirno more ovih dana.
„Nisam pristalica stranca u našoj košarci. Ta priča da ne prozivodimo igrače kao što su bili Divac, Danilović i drugi nije tačna. Tu je Teodosić, Bojan Popović, Raduljica, Mačvan, ranije Jorović, Savanović, danas Dobrić, Davidovac, tako da proizvodimo. Ono što je deficit u našoj košarci su treneri stvaraoci. Da se mnogi današnji treneri zapitaju da li su ostavili košarci nešto u amanet kao kao Aca Nikolić, Radomir Šaper, Ranko Žeravica i drugi velikani", rekao je Čović.
Miloš Teodosić - Sputnik Srbija, 1920, 09.08.2022
SPORT
Teodosić se pesmom oprostio od Srbije /video/
O odluci Svetislava Pešića da odstrani kapitena Miloša Teodosića iz nacionalnog tima za Evrobasket, predsednik Zvezde kaže:
„Niko selektoru ne brani da bira. On je kompetentan čovek, prvak sveta i Evrope, poštujem ga i cenim. Jedino je način u pitanju. Morate da vodite računa na način na koji nešto radote. Najmanje nam je trbalo to što se dogodilo, jer je kapiten ipak institucija. Pešića poštujem, on je lucidan i lukav i on i Teodosić treba da budu zaštićeni, ništa od provlačenja kroz medije nećemo dobiti“, smatra Čović i dodaje:
„Dajmo poverenje reprezentaciji. Važne su utakmice pred njima, ako se izgubi od Slovenije neće biti smak sveta, važne su utakmice sa Turskom i Grčkom."
Miloš Teodosić - Sputnik Srbija, 1920, 11.08.2022
SPORT
Italijani pišu o „slučaju Teodosić“: Videćemo da li će nedostajati ili će Pešić biti u pravu
Čović je na kraju otkrio i da je sve dogovorio sa Milošem Teodosićem, ali da ga Virtus nije pustio ovog leta u Zvezdu.
“Ja sam sa Teom imao nekoliko razgovora ovog leta oko prelaska o Zvezdu. Dogovorili smo se, ali predsednik Virtusa ne želi da ga pusti čak i ako mi hoćemo da platimo obeštećenje. Kaže da su navijači Virtusa vezani za Tea i da nikakvo obeštećenje ne dolazi u obzir", zaključio je Nebojša Čović.
Reprezentativac Srbije Miloš Teodosić - Sputnik Srbija, 1920, 10.08.2022
SPORT
Situacija Pešić – Teodosić: Igrač takvog kalibra ne može da bude „precrtan“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala