- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Hrvat bio na pragu Partizana: „Stigao sam do granice..."

© Sputnik / Lola ĐorđevićFudbalska lopta
Fudbalska lopta - Sputnik Srbija, 1920, 31.07.2022
Pratite nas
Hrvatski fudbaler Tonći Kukoč (31) otkrio je da je bio pred potpisom za Partizan 2015. godine, ali se njegovom dolasku isprečila eliminacija od BATE Borisova i smena tadašnjeg trenera Zorana Kize Milinkovića.
Aktuelni levi bek Opatije objasnio je u popularnom podkastu „Inkubator“ zbog čega nije došlo do saradnje sa crno-belima iuz Humske.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

„To je bila istina. Ne znam kako se zvao trener, neki Milinković (čitaj: Zoran Milinković). Izgubio je Partizan od BATE Borisova i ispao iz Lige šampiona, sve ih je poteralo. Ja sam u tri dana dobio 5.000 poruka izdajice i slično. A ko je kapiten Dinama? Kako se zove napadač – Komnen Andrić, Srbin! Mene boli briga da li je Srbin, Bosanac ili Hrvat, svi smo isti, ja to ne gledam tako. A ja idem u Partizan – ja sam izdajnik“, rekao je Kukoč i dodao:
„Krenuo sam u Partizan, krenuo prema granici i ništa. Ovaj dobio otkaz, a kada se dobije otkaz u Partizanu ili Crvenoj zvezdi, ode sve“, rekao je Tonći.isprečila eliminacija od BATE Borisova.
Kukoč je umesto u Partizanu završio u Livornu, kratko je boravio u italijanskom Komu, da bi usledio povratak na Balkan. Pojačao je Zrinjski iz Mostara i tamo je trpeo uvrede.
Miloš Ninković - Sputnik Srbija, 1920, 31.07.2022
SPORT
Srbina ucenili u Sidneju – odbio je sramnu ponudu i pojačao gradskog rivala: „Razočaran sam“
SPORT
Spektakl pred 94.000 navijača: Srpski superheroj nemoćan protiv kralja /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala