- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Spektakl pred 94.000 navijača: Srpski superheroj nemoćan protiv kralja /video/

Pratite nas
Fudbaleri Real Madrida, aktuelni prvaci Evrope, lako su u prijateljskom meču izašli na kraj sa Juventusom – 2:0 (1:0). Golove za Špance postigli su Karim Benzema u 19. i Marko Asensio u 69. minutu. Srpski reprezentativac Dušan Vlahović bio je starter za „staru damu“ i zamenjen je u 64. minutu.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Dva giganta evropskog i svetskog fudbala odigrali su meč u Sjedinjenim Američkim Državama, pred oko 94.000 navijača.
Posle poraza od Barselone (1:0), kao i remija sa meksičkom Amerikom (2:2), kraljevski klub uspeo je da ostvari trijumf u SAD. Pao je Juventus, predvođen srpskim superherojem Dušanom Vlahovićem koji je svoje mesto zauzeo među starterima.
Trener torisnskog kluba nije uvodio u igru ubojitog Srbina u duelu sa Barselonom (2:2), ali ga je sada uvrstio među startere.
Ipak, ni to nije pomoglo Juventusu da izbegne rutinski poraz od aktuelnog prvaka Evrope. Kros i ostali sakrili su loptu „staroj dami“, čija je odbrana po ko zna koji put pokazala brojne slabosti, a to se pre svega odnosi na lošu partiju Brazilca Danila, koji je nekada nosio beli Realov dres.
Na prvi pogodak 94.000 navijača je čekalo sve do 19. minuta kada je mrežu iz penala pogodio najbolji fudbaler Madriđana - Karim Benzema.
Tačku na „i“ stavio je Marko Asensio u 69. minutu, a pet minuta ranije iz igre je izašao Dušan Vlahović, koji nije uspeo da zatrese mrežu kraljevskog kluba.
Juventus pod hitno mora da poradi na poslednjoj liniji, kao i na kreaciji u veznom redu, kako bi što spremnije dočekao početak Serije A, koji je zakazan za dve nedelje, a titulu brani Milan.
Jirgen Klop sa cvetom Natalijina ramonda - Sputnik Srbija, 1920, 30.07.2022
SPORT
Liverpul stigao do trofeja Komjuniti šilda, zablistao Nunjez
Saša Zdjelar - Sputnik Srbija, 1920, 30.07.2022
SPORT
Rusi su Saši priredili veličanstven doček – bratska pesma i crno-bela zastava u Moskvi /video/
SPORT
Fudbalska rapsodija Arsenala u režiji Brazilca
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala