- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Izdajnik, momentalno bih ga izbacio“

© Sputnik / Lola ĐorđevićFudbalska lopta
Fudbalska lopta - Sputnik Srbija, 1920, 26.07.2022
Pratite nas
Nekadašnji trener Dinamo Moskve Andrej Kobelev oglasio se povodom „slučaja Varela“ i činjenice da se neposlušni Urugvajac vratio u bazu tima kako bi pokupio svoje stvari.
Dešavanja u taboru ruskog giganta podsetila su na špansku telenovelu, a ona je okončana tako što je tim koji vodi srpski stručnjak Slaviša Jokanović rešio da precrta neposlušnog Giljerma Varelu.
Ne sleže se prašina oko nesvakidašnjeg poteza Urugvajca koji je dva sata uoči utakmice sa Torpedom samo nestao iz kampa. Takvo ponašanje naišlo je na brojne osude trenera i saigrača pomenutog Varele koji je stigao u Dinamovu bazu u Novogorsku da pokupi stvari i zaputi se ka Brazilu gde želi da dogovori saradnju sa Flamengom.
„Već sam sve rekao, ovo je izdaja! Varela je izdajnik. Izbacio bih ga iz tima, i to je sve“, zagrmeo je Kobelev u razgovoru za ruske medije.
Varela je član Dinama od oktobra 2020. godine, imao je važeći ugovor sa Moskovljanima do juna 2023. godine, ali je odlučio da iskoristi situaciju u Rusiji i Ukrajini, prema kojoj inostrani fudbaleri mogu jednostano da napuste ruske klubove.
Dinamo je i bez neposlušnog Varele uspeo lako da izađe na kraj sa Torpedom Moskva, slavio je sa ubedljivih 4:0, a već na poluvremenu je tim Slaviše Jokanovića imao ogrominih tri gola prednosti.
Fudbaler Partizana Saša Zdjelar  - Sputnik Srbija, 1920, 26.07.2022
SPORT
„Parni valjak“ ipak ostaje bez „motora“ – Rusi odvode Zdjelara za siću /foto/
Saša Ilić, fudbaler Partizana - Sputnik Srbija, 1920, 26.07.2022
SPORT
Ilić je „osetio trenutak“, a CSKA je to naplatio /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala