- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Gol za „Puškaša“ – milioni to potvrđuju /video/

© Sputnik / Lola ĐorđevićFudbalska lopta
Fudbalska lopta - Sputnik Srbija, 1920, 09.07.2022
Pratite nas
Prestižnu nagradu „Ferenc Puškaš“ koja se tradicionalno dodeljuje za najlepši gol u godini, komotno bi mogao da ponese jedan mališan koji je igrajući ulični fudbal - bos, bez gledanja postigao prelep pogodak.
Video koji se pojavio na društvenim mrežama preko noći je postao viralan i broji gotovo 13 miliona pregleda, što je samo potvrda koliko je autentično ono što je jedan mališan uradio.
Grupa dečaka igrala je fudbal na ulici gde je i šaht sastavni deo terena, a komotno u isti može i da se upadne jer se deo asfalta urušio.
Vispreni mališan je prvo nanizao dvojicu, da bi mu golman odbranio loptu koja je bila „viđena“ u mreži, a onda je morao da izbegne zamku i skočio je na šaht da ne bi upao u rupu. Na sreću, nije se povredio, već je sačekao „dugu loptu“ koju je bez gledanja desnom nogom u skoku, iz okreta, poslao u mrežu.
Da je profesionalac nema dileme da bi momentalno zaslužio „Puškaša“, ovako će još morati da trenira, sanja i da poraste kako bi jednog dana možda i poneo laskavu titulu za gol godine.
Napadač Fulama, Aleksandar Mitrović - Sputnik Srbija, 1920, 07.07.2022
SPORT
Nemac stiže kod Mitrovića da mu „čuva leđa“
Injaki Vilijams - Sputnik Srbija, 1920, 07.07.2022
SPORT
„Gvozdeni lav Baskije“ je izabrao „crne zvezde“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala