- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Nemac stiže kod Mitrovića da mu „čuva leđa“

© AP Photo / Justin SetterfieldNapadač Fulama, Aleksandar Mitrović
Napadač Fulama, Aleksandar Mitrović - Sputnik Srbija, 1920, 07.07.2022
Pratite nas
Nemački golman Bernd Leno uskoro će po svemu sudeći napustiti Arsenal i pojačaće gradskog rivala – Fulam. Svega 12 kilometara je razdaljina između stadiona dva kluba, pa Nemcu neće biti problem da se adaptira među „kolibare“, čija je prva zvezda Srbin Aleksandar Mitrović.
Bernd Leno je iskusan čuvar mreže i dugo je bio prvi izbor na golu „tobdžija“, ali je dolazak Arona Remzdejla iz Bornmuta početkom prošle sezone, u potpunosti promenio stvari i prikovao ga za klupu.
Nemac ne može da se pomiri sa tim i želi da brani, a kako na Emiratima očigledno neće biti prvi izbor ni naredne sezone, odlučio je da promeni sredinu i izbor je pao na Fulam, prenose britanski mediji.
Leno koji je karijeru počeo u Štutgartu, zatim je prešao u redove Bajer Leverkuzena gde je proveo sedam sezona, stigao je u Arsenal i brzo se nametnuo kao prva opcija, ali je „eksplozija“ Remsdejla uticala da izgubi status prvog golmana.
Dolazak Nemca među „kolibare“ sasvim sigurno će obradovati sve u klubu, jer će ekipa dobiti sigurnost među stativama, a golgeteru Aleksandru Mitroviću i drugovima će imati ko da „čuva leđa“.
Fulam je prethodne sezone u Čempionšipu postigao čak 106 pogodaka, od kojih je Srbin vlasnik čak 43 pogotka, a ekipa je primila 43 gola na 46 mečeva.
Injaki Vilijams - Sputnik Srbija, 1920, 07.07.2022
SPORT
„Gvozdeni lav Baskije“ je izabrao „crne zvezde“
Fuseni Dijabate  - Sputnik Srbija, 1920, 07.07.2022
SPORT
Partizan poslao svoje dete u Španiju, a iz Turske doveo Malijca
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala