- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Don Silvio ima jasnu listu pravila – šišanje je obavezno i besplatno

© AP Photo / Luca BrunoSilvio Berluskoni
Silvio Berluskoni  - Sputnik Srbija, 1920, 08.07.2022
Pratite nas
Don Silvio Berluskoni, vlasnik fudbalskog kluba Monca, koji će prvi prvi put igrati u Seriji A, postavio je listu sa vrlo jasnim zahtevima za igrače koji žele da potpišu za njegov tim.
Naime, nekadašnji gazda slavnog Milana poručio je da novi članovi moraju da budu Italijani, bez tetovaža, bez minđuša, bez brade, kao i da kosa mora da bude uredno stilizovana.
Takođe, onaj koji dođe u Moncu sa neurednom frizurom momentalno će beplatno biti ošišan, jer klub ima svog frizera spremnog da odmah interveniše.
Podsetimo, Monca je prošle sezone igrala u Seriji B, ali je uspela da obezbedi plasman u elitu i da ispiše istoriju. Berluskoni ne želi da se klub na tome zaustavi, već hrabro poručuje da je to samo prvi korak.
„Velika je ovo radost za sve nas. Za Moncu, Brijancu. Prvi put ćemo igrati u Seriji A, ali naši planovi nisu mali. Želimo da igramo Evorpu i da osvojiomo Skudeto“, rekao je Berluskoni.
Takođe, Silvio Berluskoni, nekadašnji premijer Italije, nije sam u novom poduhvatu, već sve radi u proverenom tandemu sa Adrijanom Galijanijem, sa kojim je čuda činio dok su gazdovali i drugovali u Milanu.
U Moncu su već stigli Andrea Ranokija, Stefano Sensi, Alesio Kranjo i Andrea Karboni. Pred potisom ugovora je i iskusni Mateo Pesina, inače standardni reprezentativac Italije.
„Skaj Sport“ je objavio da će Pesina doći na pozajmicu iz Atalante i da će na kraju sezone Monca imati mogućnost otkupa ugovora za 15 miliona evra.
Injaki Vilijams - Sputnik Srbija, 1920, 07.07.2022
SPORT
„Gvozdeni lav Baskije“ je izabrao „crne zvezde“
Fuseni Dijabate  - Sputnik Srbija, 1920, 07.07.2022
SPORT
Partizan poslao svoje dete u Španiju, a iz Turske doveo Malijca
Andrej Mostovoj - Sputnik Srbija, 1920, 06.07.2022
SPORT
Ima zanimljivo prezime i pokazao je Zvezdi šta ume – ko je Andrej Mostovoj /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala