- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Posle Nedovića Zvezdi stiže još jedno pojačanje iz Grčke?

© Foto : KK Budućnost/ABA ligaHasan Martin
Hasan Martin - Sputnik Srbija, 1920, 08.07.2022
Pratite nas
Crvena zvezda je već obezbedila potpis Nemanje Nedovića, a po svemu sudeći još jedno pojačanje stići će među crveno-bele iz Grčke, samo ovoga puta iz Olimpijakosa. U pitanju je Hasan Martin, košarkaš koji pokriva centarske pozicije, prenosi Mocartsport.
Martinu je 1. jula istekao ugovor sa Olimpijakosom, a šampion ABA lige reagovao je brzo i stupio u kontakt sa njegovim agentom.
Pregovori traju i posao je blizu realizacije, pa bi Crvena zvezda posle Nemanje Nedovića mogla da dobije još jedno ozbiljno pojačanje ovoga leta.
Atleta rodom iz Njujorka iza sebe već ima iskustvo u regionalnom takmičenju pošto je sezonu 2019/20 proveo u Budućnosti do prekida zbog pandemije virusa korona. Bio je među dominantnijim figurama takmičenja sa 10,5 poena, 5,6 skokova i gotovo dve blokade u proseku.
U Evrokupu je te godine beležio 13,6 poena, osam uhvaćenih lopti i bezmalo dve ukradene i blokirane lopte za prosečni indeks korisnosti 19,4. To ga je preporučilo Olimpijakosu u koji je stigao leta 2020. U Pireju je proveo dve godine gde je postao osvajač duple krune i učesnik Fajnal fora Evrolige u Beogradu.
Bio bi svakako pojačanje za unutrašnju liniju crveno-belih.
Crvenu zvezdu su ovog leta napustili Nejt Volters, Ostin Holins, Dejan Davidovac, dok status Nikole Kalinića još nije zvanično rešen.
U Zvezdu je ovog leta stigao Nemanja Nedović, a sva je prilika da će i drugo pojačanje Zvezde doći iz Grčke.
Nikola Kalinić - Sputnik Srbija, 1920, 07.07.2022
SPORT
Šta je „tanteo prav(il)o“ - i kako Valensija „trguje“ Kalinićem?
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala