- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Los Anđeles nije imao dilemu – Srbin je najbolji /foto/

© AP Photo / Andreas SchaadDejan Joveljić
Dejan Joveljić - Sputnik Srbija, 1920, 02.07.2022
Pratite nas
U Los Anđelesu nije bilo dileme - Dejan Joveljić, nekadašnji špic Crvene zvezde, prolašen je igračem za jun mesec. Pet golova na prethodne četiri utakmice bile su jasan znak da će laskovo priznanje završiti u rukama talentovanog 22-godišnjeg Srbina.
Joveljić je džoker Los Anđeles Galaksija i šansu kontantno dobija sa klupe za rezervne igrače, ali je maksimalno koristi i tera trenera da ga ubuduće „baca u vatru“ od prvog minuta.
U izboru navijača kluba iz Los Anđelesa Joveljić je ubedljivo odneo pobedu i jasno je da njegove dobre partije nisu prošle nezapaženo u Srbiji, odakle selektor Dragan Stojković Piksi i njegov stručni štab pomno prate šta rade Orlovi širom Evrope i ostatka sveta.
Poslednji pogodak za tim iz „grada anđela“ nekadašnji centarfor Ajntrahta iz Frankfurta i Crvene zvezde postigao je u porazu svog tima od Minesote rezultatom 3:2.
Bio je to šesti pogodak Srbina u američkoj MLS ligi i kupu, a peti u prethodne četiri utakmice.
Joveljić je već bio na spisku selektora Srbije, ali je otpao sa poslednjeg za mečeve Lige nacija sa Norveškom, Slovenijom i Švedskom i tada je usledila njegova "eksplozija" u Americi, pa je velika verovatnoća da će biti na Piksijevom spisku za naredne akcije nacionalnog tima ako nastavi da teroriše protivničke mreže.
Srpski napadač Dejan Joveljić - Sputnik Srbija, 1920, 30.06.2022
SPORT
Srbin je opet pogodio, ali Los Anđeles nije imao razlog za slavlje /video/
Filip Đuričić - Sputnik Srbija, 1920, 02.07.2022
SPORT
„Srpski ringišpil“ zavrteo Italiju
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala